Велинград - online - Обектив 7,11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Обектив 7,11
Публикувано 2006-11-08 08:49:18 от Темпо

БИОЗЕМЕДЕЛИЕ Голям интерес проявиха производителите на еко-продукти от района на Велинград и Ракитово към семинара по биологично земеделие, организиран на 3 ноември в Информационния център за малък и среден бизнес. Лектор бе проф. Стойчо Каров от асоциация “Екофарм”, която организира форума заедно с Областната служба за ъсвети в земеделието и проект “Родопи”. Биологичното производство на зеленчуци и лозя, сертификацията на биологичната продукция и възможности за нейната реализация в чужбина бяха основните обсъждани теми.

БОЛНИЦА Пазарджишкият окръжен съд за втори път отложи делото по случая с освобождаването на д-р Савова като управител на общинската болница “МБАЛ-Велинград”. Причината за отлагането е, че не е връчена призовка на Общински съвет - Велинград, който е страна по делото.

ОХРАНА Дежурните от ДАГА СОТ предотвратиха запалването на магазин за хранителни стоки. В 21.35 часа на 1 ноември те получили сигнал от охранявания обект. Пристигнали на място и установили, че в магазина се е запалил кош за боклук, изгоряла е част от облицовката и стопени кабели. Веднага извикали пожарникарите, които загасили огъня и предотвралили още щети.

ТРЯВНА Заместник-председателят на Общинския съвет Михаил Алексиев участва на 2 и 3 ноември на семинар в Трявна за новата правна уредба в местното самоуправление. Разисквани са новите процедури за предсрочно прекратяване на мандата на кметове, процедурите за взаимен контрол върху актовете на общинските съвети и кметовете и правомощията на кметовете и кметските наместници.

ПОЖАРИ От Районна служба “Пожарна безопасност и защита на населението” напомнят, че с настъпването на есенно-зимния сезон се увеличават рисковете от пожари заради използването на различни отоплителни уреди. И препоръчват гражданите да пускат в експлоатация само изправни и стандартни уреди, да почистят комините и димоотводните тръби, за измажат фугите на коминните тела и да се спазват нужните отстояние на печките от горими конструкции.

ДАЧИЯ За втори път тази година във Велинград бе направено представяне на новия автомобил “Дачия Логан”. Въпреки дъжда на 30 октомври следобед пред хотел в центъра на курорта всеки интересуващ се успя да се запознае с качествата на автомобила.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България