Велинград - online - “Импулс” с успехи на Купа “България” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” с успехи на Купа “България”
Публикувано 2006-11-14 17:27:27 от Темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” взе участие в последното за тази година издание на турнира за Купа “България”, който се проведе на 4 ноември (събота) в зала “Христо Ботев” в София. Велинградският клуб за пореден път се представи успешно и донесе много отличия. Първото от тях бе в групата на юноши ст. възраст, където Спас Цанов и Елена Бучкова станаха първи в стандартните и трети в латино танците. Голямата изненада, по думите на треньора Петър Милчев, обаче поднесоха Евгени Попов и Гергана Касапска, които в групата на над 19-годишните взеха сребърните медали в стандартните и бронзовите в латино танците. В същата група Димитър Петров и Любомира Петкова достигнаха до петата позиция в латиното. Една позиция зад тях се нареди друга двойка на “Импулс” - Иван Спасов - Елица Григорова. Тe записаха успешно класиране и в по-долния клас - младежи до 19 години, където достигнаха до едно трето и едно четвърто място в двата вида танци.
Успоредно с турнира за Купа “България” се проведе и открит национален турнир за деца и юноши. Той бе спонсориран от Българска федерация по спортни танци и от клуб “Дъга” (София). В него взеха участие 18 двойки от “Импулс” не само от Велинград, но и от клоновете в Ракитово, Пазарджик и София. Най-добре тук се представи двойката Андрей Зарев - Пепи Баева, които при децата до 11 години взеха сребърните медали. В клас С при 13-годишните първите две места заеха също двойки на клуба: Антон Христов - Мария Косева и Александър Каменов - Мария Глиндеман. В клас D при 15-годишните Кристиян Йорданов - Надя Янева се добраха до 4-то място.
Пред КСТ “Импулс” до края на годината предстоят много важни изпитания. Първото от тях е още в средата на този месец, когато двойки на клуба ще вземат участие в Международен турнир в Австрия. През декември ще има 3 последователни участия в Хърватска, Словения и на световното първенство по стандартни танци юноши старша възраст в Рига (Латвия), където ще бъдем представени от Адриан Делчев и Иванка Георгиева. На 16 декември пък “Импулс” ще бъде сред главните действащи лица на ежегодната гала-вечер на шампионите и вицешампионите по спортни танци в Зала 2 на НДК. Продължават и изявите на треньора на КСТ “Импулс” Петър Милчев като съдия на международните турнири. Последното негово участие бе на 4 ноември на Откритото първенство на Сърбия.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България