Велинград - online - Как се прави мода с капачки, чували и мушами 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Как се прави мода с капачки, чували и мушами
Публикувано 2006-11-21 08:48:51 от Темпо

След Плевен домакин на второто издание на фестивала “Наука на сцената” стана Севлиево. Тази година темата бе “Рециклирането като модерен начин на живот”. В него взеха участие повече от 30 училищни отбора. Велинград бе представен от ученици в XI и XII клас на СОУ “Св.Св. Кирил и Методий”, водени от учителката по химия Боряна Пендерова заедно със зам.директорката Мария Боснева и учителката Мария Бамбова.
Ученици и учител бяха избрали като форма на представяне модното ревю. Така на сцената Христина Коемджиева, Деси Бурдина, Емилия Лещарова, Даниела Будина, Мартина Дивизиева, Радка Графова, Надя Сарафова, Ваня Петрова, Надежда, Анелия, Даниела, Венелина и Филип Филипов дифилираха с ризница от капачки за буркани, панталони от черен найлон, костюми от мушама, елегантни рокли от бял и черен чувал, плетени костюми от найлонови чантички и за да бъдат тоалетите като за ревю към тях: колани от капачки, шапка от чувал, чантички... Подготовката за участието продължи един месец, а тоалетите бяха изработени от самите участници с много въображение и майсторство. Организаторите на фестивала наградиха всеки участник със сертификат и целия отбор на СОУ “Св.Св. Кирил и Методий” с плакет.
След успешното участие г-жа Пендарова сподели: “Благодаря първо на всички спонсори и на нашата директорка М. Полежанска. Благодаря на всички участници, които дадоха всичко от себе си за доброто представяне. Удовлетворена съм! Радвам се, че публиката ни прие с овации. Пожелавам на всички участници сбъдване на мечтите им и професионални успехи!”
Веска Божкова

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай