Велинград - online - Кметът насрочи конкурса за транспорта 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Кметът насрочи конкурса за транспорта
Публикувано 2006-11-21 09:05:05 от Темпо

Срещу 1000 лева желаещите да участват в конкурса за превоз на пътници по автобусните линии в община Велинград могат да се запознаят с тръжната документация. С години отлагания конкурс най-сетне е насрочен със заповед на кмета Стоян Дулев за 19 декември 2006 г.
Участие в конкурса могат да вземат физически и юридически лица, които притежават удостоверение за транспортна годност на автобусите. Те трябва да имат собствена или наета сервизна база и да са осигурили необходимия брой превозни средства - 29 автобуса. Друго условие е поне 35% от общия брой курсове да се изпълняват с автобуси, пригодени за трудно подвижни хора. Спечелилият конкурса ще подпише договор с общината за срок от 10 години. Според утвърдените от Общинския съвет критерии на първо място са цената и социалните облекчения. Като цена на билета за вътрешноградските линии е заложена 0.40 лева, а за междуселищните линии по 0.10 лева за километър. На повече точки могат да разчитат кандидат-превозвачите, които имат собствена база за ремонт и медицински пункт за прегледи, над 6 години професионален опит, собствена гаражна площадка, регистрация на фирмата в община Велинград. Повече точки ще се дават и за отличен търговски вид на автобусите, защитен сертификат ЕВРО2 за екологичност, година на производство на автобусите до 5 години и наличие на сигнализация при отворена врата.
В 9-членната тръжна комисия ще участват представители на Общинска администрация и специализирани органи като Данъчна служба, КАТ, ИА “АА” и представител на браншова организация. Общинският съвет избра за свои представители в комисията съветниците Владимир Гошевилов и Иван Пукнев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води