Велинград - online - Обектив 20.11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: Обектив 20.11
Публикувано 2006-11-21 09:14:04 от Темпо

ГЕРБ Столичният кмет и лидер на гражданското сдружение ГЕРБ Бойко Борисов ще посети нашия град по покана на местното Сдружение за Велинград. На 21 ноември от 19 часа в залата на читалище “Отец Паисий” ще се състои среща на Бойко Борисов с обществеността.

ЮНДОЛА Областният управител Ангел Чолаков е върнал за преразглеждане решението на Общинския съвет за парцела на Юлиан Генов на Юндола. Решението, което предизвика скандал в местния парламент, не е спряно, но ще трябва отново да се гласува заради технически неточности.

НАРКОМАНИИ 2000 анкети ще бъдат направени в училищата в община Велинград. Темата, по която учениците ще отговарят анонимно, са наркоманиите. Целта е да се проучи каква е степента на разпространение и употреба на наркотици сред младите. Данните ще бъдат използвани в стратегията за образованието, по която в момента работи група от специалисти.

КОМПЮТРИ Пета компютърна зала бе открита на 16 ноември в СОУ “В. Левски”. Тя е разположена на първия етаж и ще бъде удобна за деца с увреждания, а на стената е украсена с графит “Компютърна лаборатория”. Оборудвана е с 12 компютърни конфигурации, които са дарение от колеж в Лондон със съдействието на Джулия и Мартин Пенигстън-Бърт и Стефан Малинов, които бяха гости на откриването. Гостите прерязаха лентата на новия кабинет и получиха от директора Е. Моллов традиционни български подаръци - плетена чантичка и чорапи, както и значки на училището.

КНИГА Новата стихосбирка на Боряна Стаева “Жената в бяло” ще бъде представена на 23 ноември от 17 часа в Художествената галерия във Велинград. Клуб “Свободна мисъл” кани почитателите на поезията да се насладят на стиховете на г-жа Стаева и на изпълненията на група “Пей, сърце” към Съюза на инвалидите.

РАДИО Членове на Българска социалистическа младеж (БСМ) от Велинград станаха репортери и направиха предаване за нашия град, излъчено по първото българско социалистическо интернет-радио миналата седмица. В предаването звучаха и изпълнение на фолклорния ансамбъл “Чепино”.

КРАЖБА Предотвратена бе кражба на електрожен от цеха на хлебопекарна във Велинград. В 2.20 часа през нощта на 14 ноември е подаден сигнал към “Дага полис” с паник-бутон. На място е задържан крадецът В. В. от Злокучене, срещу когото е образувано бързо полицейско производство в РПУ-Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай