Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21. 11 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21. 11
Публикувано 2006-11-28 09:59:01 от Темпо

КРАЖБА В ранните часове на 23 ноември италиански гражданин, пребиваващ във Велинград, остана без джипа си Мерцедес. Полицаи от Велинград издирваха следи от крадците в парка на Лятното кино . Официална информация по случая обаче не бе дадена.

ПОЖАР 50 кубика дървен материал изгоряха при пожар във фабриката за детски играчки “Вели 91”. Огънят е пламнал през нощта на 23 ноември, а пожарникарите са гасили до сутринта. Образнувано е дознание, като една от версиите е за умишлен палеж, тъй като пожарът е бил не в производствените халета, а на открито.

ДАНЪЧНИ Пловдивският апелативен съд постанови двамата данъчни служители от Пазарджик Марияна Пондева и Кръстьо Кръстев да бъдат задържани в ареста. Преди седмица те бяха обвинени в изнудване на велинградски бизнесмен за сумата от 60 000 лева, към което допълнително се прибави и обвинение от сърнишки бизнесмен за искан подкуп от 5000 лева. Двамата служители ще бъдат освободени от длъжност, са решили от НАП.

ДЕПО Проектът за създаване на депо за твърди битови отпадъци, което да обслужва общините от област Пазарджик, се провали. Причина е нежеланието на община Пeщера да отпусне свой терен до Капитан Димитриево. Така се губят 9 милиона лева от проекта ИСПА.

ТЕАТЪР Пазарджишкият драматичен театър “Константин Величков” ще гостува във Велинград с нашумялата си постановка “Доктор”. Представлението е на 28 ноември от 18.30 часа в читалище “Отец Паисий”.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води