Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 4.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 4.12
Публикувано 2006-12-06 09:23:41 от Темпо

ХОТЕЛ Вечерта на 1 декември лично столичният кмет и неформален лидер на ГЕРБ Бойко Борисов официално откри гранд-хотел “Велинград”. Това е поредният четиризвезден хотел в курорта, построен на мястото на бившата почивна база “Неохим” от собственика на “Арома” Лукан Луканов. Успоредно с откриването хотелът стана домакин на среща на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, в която преди месеци се обединиха двете големи работодателски организации БИБА и СРБ. СПОРОВЕ С решение от 27 ноември Пазарджишкият окръжен съд отмени като незаконосъобразно решението на Общински съвет - Велинград за прекратяване на договора за съвместна дейност с “Евроводкомерс къмпани”. Решението подлежи на обжалване. В подобен дух е и решението на Окръжна прокуратура, която отказа да предяви иск за разтрогване на съвместното дружество с общинско участие “Спорт Бееви”. Прокуратурата прекратява преписката, образувана по искане на общината. Окръжните съдии потвърдиха решението на Общинския съвет за продажба на работническото общежитие пред болницата. То бе спряно и изпратено в съда от областния управител, който може да продължи с обжалването.

ПРОЕКТ ПУДООС (Предприятие за управление на дейности по опазване на околната среда) ще финансира с по 2000 лева две училища от нашата община, които работят по проекта “Да играем и да учим - зелена и чиста околна среда”. СОУ “Хр. Смирненски” в Света Петка и ОУ “В. Левски” в Кръстава ще получат парите за почистване на терена, засаждане на дървета, оформяне на алеи в училищните дворове. Като награда за участниците е предвидено и посещение на екологично чист район в страната.

ДЕПУТАТ На 29 ноември започна и на 21 февруари е следващото заседание по поредното дело срещу депутата от ДПС Фидел Беев за скандала на негова бензиностанция в Пазарджик, при който пострада млад мъж. Софийски градски съд допусна обвиненията към Ф. Беев за заплаха с убийство и за причиняване на телесна повреда.

УКРАСА Общината започна поставянето на празничната Коледна украса. По традиция на централния площад “Н. Гяуров” бе поставена елха, такива ще има и в другите квартали и в общината.

КРАЖБИ Полицията залови на 25 ноември трима 13-годишни крадци, нападнали във Велинград две жени и отнели им сребърни и златни накити. Единият от задържаните дни преди това е откраднал компютър от автомобил “Мазда” на велинградчанин. С тримата се занимава Детска педагогическа стая, а полицията работи по кражбата на 15 мастербокса цигари, задигнати през нощта на 28 срещу 29 ноември от магазин във Велинград.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола