Велинград - online - НАП отчете в “Олимп” рекордна събираемост на данъците 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

НАП отчете в “Олимп” рекордна събираемост на данъците
Публикувано 2006-12-19 09:07:31 от Темпо

От 10 до 12 декември в хотел “Олимп” се проведе Четвъртата стратегическа сесия на Националната агенция за приходите (НАП). На финала на сесията изпълнителният директор на НАП Мария Мургина обяви, че се очаква рекордно преизпълнение на данъчните приходи за 2007 г.
Това беше първата година от старта на НАП, а опитът от другите страни сочи, че в началото има спад на приходите. В България обаче всички песимистични очаквания се оказаха неоснователни, подчерта М. Мургина. Очакваното преизпълнение на данъчните приходи за 2007 г. е 12.5%. Това е рекорд за последните години, като досега най-голямото преизпълнение е било 9% през 2000 г. Според г-жа Мургина това е забележителен резултат, с който тя поздравява всички колеги от НАП и им пожелава да празнуват с добра равносметка и гордо вдигнати глави.
По време на Четвъртата стратегическа сесия във Велинград е направен отчет за изпълнението на плана и анализ на постигантите през 2006 г. резултати на базата на сравнение между териториалните данъчни дирекции. Първата година от работата на НАП беше трудна, но 2007 г. ще е не по-малко тежка заради новите отговорности на държавата като равноправен член на ЕС. Затова са набелязани насоките в работата на НАП, като акцентът през 2007 г. ще бъде по-високо качество на изпълнение и на услугите, които ще предлагат на своите клиенти.
Г-жа Мургина, която бе на брифинга заедно с тримата си заместници Катя Колева, Красимир Стефанов и К. Забуртов, подчерта, че през 2007 г. ще работят много активно за популяризирането на всички видове плащания и особено на тези по интернет. Клиентите на НАП вече се убедиха, че тази форма на плащане е изключително удобна и съм оптимист, че догодина ще има още по-значителен ръст на плащанията по интернет, заяви М. Мургина. По програма в първия ден на работната сесия се очакваше да присъства и министърът на финансите Пламен Орешарски, но това не стана заради обявения за 10 декември национален траур. По този повод и коледно-новогодишното тържество на агенцията се състоя ден по-късно - в понеделник, със задължителната заря.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България