Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.12 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 18.12
Публикувано 2006-12-19 09:12:24 от Темпо

УЧИЛИЩЕ Основно училище “Неофит Рилски” в кв. Чепино е сред обектите, които получиха одобрение да бъдат ремонтирани по проект “Красива България”. Ремонтът, от който училището се нуждае и очаква от години, е заложен за 2007 г.

ВЕЦ Фирма “Нежин” ООД направи публична обява за строителството на ВЕЦ (водноелектическа централа) по долното течение на река “Чепинска”. Централата ще е разположена на 3 километра от Драгиново по пътя за Долене, като протежението й ще бъде 5.7 километра.

МЕТАЛИ Полицията задържа трима крадци на възраст от 17 до 21 години, които са задигнали 620 кг метални отпадъци от склад в индустриалната зона на Велинград. Щетите са за 4800 лева, а преди това тримата са откраднали и метални платна от друг склад.

КРАЖБА Италианският бизнесмен Л. Д., който има цех за производство на екобрикети във Велинград, се раздели с 12 500 евро. Парите са откраднати от чанта в офиса на фирмата му, след като крадец е проникнал в помещението в периода от 6 до 11 декември.

СТУДЕНТ Ден след празничния 8 декември по време на разходка в горите край Юндола студент падна от Пашови скали. На мястото на инцидента бързо пристигна екип на Спешна помощ от Велинград. Случката е завършила без сериозни последици.

РЕКЛАМА От 10 декември сателитният канал на БНТ завъртя филм за Велинград. Филмът е от поредицата “Пътеводител БГ” и представя курорта в рекламен план. Идеята е на Държавната агенция по туризъм, а по сателитния канал рекламният филм достига до много зрители не само у нас, а и в чужбина.

ПОРЪЧКИ Американската агенция за международно развитие организира на 12 декември в “Двореца” работна среща. На нея бе извършено пилотно тестване на наръчника за управление на обществените поръчки.

ТЕАТЪР На 19 декември от 18.30 часа на велинградска сцена ще се представи самодейният театрален колектив на ракитовското читалище “Будилник”. Гостите ще изиграят новата си постановка “Моята жена-лъжкиня”, която гарантира много смях и настроение преди Коледа.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води