Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.03.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 04
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра
· Два форума с фокус върху минералните води
· Оценката на хората, които коронясаха Велинград за СПА столица на Балканите
· За 10 г. хотелите в СПА столицата от 12 станаха 134
· Малки обяви: 04.09.18
· Ути почерпи с две огромни кюфтета по 75 килограма
· Първи концерт и предложение за брак на обновения център
· Празник и за децата
· Дистрикт гуверньорът на Ротари посети Велинград
· Нов водопровод и асфалт на две улици в Юндола
· НАП затвори общинския плаж за 3 дни
· Задържаха работодател заради смърт на работник
· Горяха пожари в Сърница и Ракитово
· РК “Родопчани” участва в “боевете” на връх Шипка
· 120 г. с грижи за природата и дивеча
· Планините ни зоват
· Първо гостуване - първа загуба
Tuesday, August 28
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.18
· Велинград чака финал на ремонта и старт на празниците

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 06.03.07
Публикувано 2007-03-06 17:51:32 от Темпо

АВСТРИЯ Квартетът към драгиновския ансамбъл за автентичен фолклор посрещна националния празник 3 март във Виена. Групата с ръководител М. Кепчелев бе поканена да участва в празничния концерт, организиран от българското посолство в австрийската столица.

МАРТЕНИЦИ На 1 март Общинският детски комплекс раздаде награди на победителите в конкурса за най-красиви мартеници. Възпитаниците на Дневния център за деца с увреждания “Надежда” направиха голяма мартеница и заедно с поздравителна картичка я изпратиха на Иванка Христова - заместник-министър на труда и социалната политика и кръстница на центъра във Велинград. Шестокласниците от ОУ “Хр. Ботев” Илия Семерджиев, Вероника Мандилова и Ели Даскалова организираха празнично шоу за децата от “Надежда”. Баба Марта дойде и във всички детски градини, където я посрещнаха с много песни и веселие.

ТЕАТЪР Театралният колектив към читалище “Отец Паисий” изигра своята юбилейна постановка “Сто годишно смешно театро” на още адна сцена. Вечерта на 27 февруари нашите самодейци спечелиха аплодисментите на многобройната публика в Нова Загора.

ДЪРВЕСИНА През изтеклата седмица бяха заловени поредните крадци на дървесина. На 28 февруари бяха задържани 35 годишният Д. М. и 17-годишен младеж с незаконно добити трупи от черен бор. На 1 март в Ракитово полицията задържа автомобил “Лада”, в който са превозвани 13 ствола бял бор без маркировка. Автомобилът и дървесината са иззети. Образувано е бързо полицейско производство срещу Е. Я. на 21 г., А. К. на 24 г. и 17-годишно момче.

ПОРЪЧКА На 2 март започна обществената поръчка за доставка на канцеларски материали, обявена от Община Велинград. Въпреки очакванията за оспорван конкурс, документи за участие подаде единствено досегашният доставчик “Офис 1”.

МУЗЕЙ На 7 и 9 март Исторически музей Велинград гостува с демонстрация на восъчната техника за писане на великденски яйца в музеите в Пловдив и Ямбол. Представена бе и книгата на Светла Ракшиева “Писано яйце за Великден”, чиято премиера във Велинград ще бъде на 19 март.

КРАЖБИ В Ракитово полицията залови 18-годишен крадец, който задигнал от частен дом менгеме, наковалня и два куфара. Във Велинград благодарение на задействан паник-бутон в магазин бе заловен 55-годишен мъж, опитал се да открадне консерва риба. Преди дни по същия начин бяха заловени крадци на 2 бутилки уиски.

ПОКАНА Дeтската музикална школа “Звънче” кани своите почитатели на 10 март в 11 часа в ресторант “Бонжур”, където ще се състои пролетният концерт на младите таланти.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай