Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.03.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 13.03.07
Публикувано 2007-03-13 08:59:11 от Темпо

АВТОМОБИЛИ Единствено фирма “Еуротек”, която е вносител на “Шкода”, подаде оферта за участие в обществената поръчка за доставка на два леки автомобила, обявена от Община Велинград. За покупката на новите возила общинарите заделиха 50 000 лева. Конкурсът под председателството на зам.-кмета Р. Ходжов се състоя на 8 март.

ОБСЪЖДАНЕ На 5 март се проведе обществено обсъждане за промяна на предназначението на общински имот срещу плажа в кв. Чепино. В момента отреждането на имота е за парк, но общината иска да го предостави за търговски цели. На обсъждането присъстваха много от работниците във фабриката за бутилиране на минерална вода на Георги Велев, които подкрепиха преотреждането. Чу се и обратното мнение от страна на собственици на земи в същия район, които водят дела да си ги върнат.

ПРАЗНИК Общинските служителки получиха истинска изненада за 8 март - традиционният карамфил от кмета бе придружен с картичка с ликовете на цялото кметско ръководство. Общинарите честваха деня на жената на банкет в ресторант в Драгиново.

АКЦИЯ В четвъртък се проведе акция за прибиране на бездомните кучета във Велинград и Драгиново. Следващата такава ще бъде на 20 април, като от общината призовават собствениците на домашни кучета да ги прибират в дворовете си или да ги разхождат завързани на каишка.

ОБУЧЕНИЕ Всички директори на учебни заведения от община Велинград преминаха през седмицата обучение в новия Национален институт за обучение на директори в Банкя. В програмата на семинара са включени лекции по психология на управлението, стопански мениджмънт, партньорство между семейство и училище.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води