Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.03.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 20.03.07
Публикувано 2007-03-21 15:01:42 от Темпо

КАТАСТРОФА Мъж пострада сериозно при катастрофа на пътя за Ракитово във вторник. 40-годишен шофьор на “Фоксваген” от Любимец удари челно “Нисан”, управляван от 38-годишна жена. Пострадалият е пътувал в нисана и е в болница с фрактура на таза и китката. И на двата автомобила са нанесени значителни материални щети.

ПРИСЪДА Пловдивският апелативен съд изненадващо промени досегашната условна присъда от 3 години затвор на Илия Юруков в ефективна. Присъдата е заради стрелбата на сина на зам.-министъра на земеделието и горите по Северин Клашнов (Чарли) от Костандово на 19 май 2004 г. Делото ще продължи с обжалване пред Върховния касационен съд.

ИГА Фонд “ИГА” събра служители от областните служби по пробация в цялата страна на работен семинар в хотел “Елбрус” във Велинград. Поредната среща бе посветена на опита на младежкото правосъдие в Англия и Уелс.

ОБСЪЖДАНЕ Готова е областната стратегия за устойчиво развитие на горите в Пазарджишка област за периода от 2007 до 2012 г. Тя е съвместно дело на Областната управа, Регионалното управление на горите, Българо-швейцарската програма по горите и фондация “Силвика”. Интересуващите се могат да се запознаят със стратегията на сайта на Областната управа преди предстоящото обществено обсъждане.

ТЕАТРИ Пазарджишкият драматичен театър “Константин Величков” гостува във Велинград със свои постановки. Пред ученици актьорите представиха любимата комедия на Бранислав Нушич “Д-р”, а за по-малките кукленият театър изигра “Принцесата и свинарят”.

НАГРАДИ На 15 март в ПГИТ “Ал. Константинов” бяха наградени участниците в обявения от училището конкурс за есе на тема “В града на здравето за здраве”. Първа награда заслужиха есетата на ученичките от 9 “а” клас Величка Велева, Десислава Имамова и Джемиле Манушева. Втора награда бе присъдена на Вилина Ангелова и Юлияна Тюфекчиева, а трета на Борислава Казакина и Елена Янкова. Поощрителни награди получиха Вероника Денизова и Мария Синапова.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води