Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.03.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 26.03.07
Публикувано 2007-03-27 11:25:23 от Темпо

СРЕЩА Голяма среща по проблемите на СПА-туризма ще се проведе на 27 март в хотел “Олимп”. Очаква се да присъстват новата директорка на Агенцията по туризъм Анелия Крушкова, зам.-министърът на околната среда и водите Любка Качакова и представители на бранша от различни асоциации. Съорганизатор е Общински съвет - Велинград.

ЯЙЦА Българската национална телевизия засне в събота във Велинград филм за писаните великденски яйца. Познавачът Георги Краев ще разкаже за местната традиция от екрана на Канал 1 точно на самия Великден - 8 април. От 27 март изложбата “Писани яйца от Чепинския край” на нашия музей ще госутва в Етнографския музей във Варна. Там ще има демонстрации на техниката за писане от майсторки и деца от ателието към музея. А на 29 март в Общинския детски комплекс ще се проведе традиционният ученически конкурс “Изписване на най-хубавото великденско яйце”.

ДЕЛО На 22 март Пазарджишкият окръжен съд даде ход на делото за отвличането и побоя на двама 17-годишни младежи от Велинград преди 2 месеца. Обвиняеми са Цветан Тюфекчиев, Илия Юруков и Лазар Саздов.

ПОЖАР При пожар в Дорково през нощта на 23 март изгоря селскостопанска постройка, собственост на зам.-директора на ДДС “Ракитово” Нейко Овчаров. Пожарникарите са успели да ограничат огъня, за да не обхване и близка жилищна сграда. Шефът на рУГ-Пазарджик Мехмед Велият коментира, че не изключва умишлен палеж, защото към Н. Овчаров са отправяни заплахи, защото благодарание на негови сигнали са заловени много бракониери и незаконни дървосекачи.

КАСТИНГ Общината и детско-юношеската музикална школа “Звънче” организират кастинг за набиране на млади певчески таланти. Желаещите ще могат да разкрият таланта си от 14 часа на 29 март в залата на училище “Неофит Рилски” в кв. Чепино.

ПРИЕМ Българският екип на програмата “Джуниър Ачийвмънт” е отправил покана към СОУ “В. Левски”, което работи по програма, за официален прием на 28 март. Приемът ще бъде под патронажа на министъра на образованието Даниел Вълчев и на него ще бъде направена презентация на положителната практика на велинградското училище. Ученическият екип ще бъде придружен от директора на училището Емил Моллов и от Недялка Стефанова, директор “Образование, култура и вероизповедания” в общината.

ОБУЧЕНИЕ Националният център за социална рехабилитация ще проведе от 28 до 30 март във Велинград семинар-обучение “Социална интеграция на младежи, напускащи специализираните институции”. На него ще се дискутират проблемите на децата в социални институции на територията на община Велинград и общински план за тяхната социална интеграция.

ЧЕСТВАНЕ На 16 март дружество “Чепинци” към СОСЗР в кв. Чепино се събра на тържество, за да отбележи 3 и 8 март. Слово за двете дати произнесе председателят Димитър Кавръков. С въодушевление бе посрещнато знамето на дружеството, носено от Александър Вълков и Росица Гагова, около което се изви голямо хоро. Дружеството започна подготовка за честването на 6 май на площада в Чепино.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води