Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.04.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.04.07
Публикувано 2007-04-03 09:01:49 от Темпо

НАГРАДА На 26 март в залата на НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов” в София се проведе церемония по връчване на наградите “Проект на годината” на българо-холандската фондация “Лале”. От представените 147 проекта бяха номинирани 37, а от тях отличиха най-добрите осем. Проектът “Възстановяване на слънчев часовник в двора на ПГИТ “Ал. Константинов” Велинград”, подготвен от помощник-директорката Снежана Похлупкова и преподавателката по география Янка Захова, бе класиран на пето място.

БИРКОВО Министърът на финансите Пламен Орешарски ще отпусне целево 150 000 лева за строежа на училището в Бирково, информира председателят на БСП Тома Пачалов. Средствата са осигурени след разговори със заместник-министъра на образованието Кирчо Атанасов.

КОНТРОЛ В дните преди Великден служителите на РИОКОЗ и ДВСК ще засилят контрола върху продажбите на яйца, месо, козунак и бои за яйца. Вървят и проверки на съдържанието на нитрати в пролетните листни зеленчуци, които засега не са дали отклонения от нормите.

ВЕТЕРАНИ На 28 март се проведе отчетно-изборна конференция на Съюза на ветераните, в който членуват 99 останали живи участници в двете фази на Втората световна война. Доклад изнесе председателят Борис Кюркчиев, а изказалите се заявиха с гордост, че са се стражавали за родината и за спасяване на Европа, но днес държавата полага крайно недостатъчни грижи за тях. Досегашното ръководство бе преизбрано единодушно.

ПРАЗНИК Децата от ОУ “Георги Бенковски” отбелязаха седмица по-рано международния ден на ромите 8 април. На 30 март в ОДК те бяха поздравени от малчуганите от ОДЗ “Фантазия” и получиха подарък от общината - тетратка и химикал.

КРАЖБИ За седмица полицията задържа трима автокрадци на по 14 и 16 години и трима възрастни мъже, задигнали 12 килограма арматурно желязо от склад в Индустриалната зона. Преди Великден крадец задигна овца от стопанство в Драгиново, а друг открадна ел. кабел и електромер от вила край Велинград.

СЪБРАНИЕ Общинското ръководство на Съюза на инвалидите кани своите членове на годишно отчетно събрание, което ще се проведе на 10 април от 13 часа в голямата зала на общината.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай