Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.04.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 10.04.07
Публикувано 2007-04-10 18:02:06 от Темпо

ПРОВЕРКА Районна прокуратура - Велинград е започнала проверка по сигнала на групата общински съветници от БСП, че зам.-кметът Милиян Арсов в нарушение на закона управлява частна фирма. Срокът на проверката е 30 дни, след което прокуратурата ще обяви решението си.

ВКТВ Само един кандидат подаде документи за участие в конкурса за общински контрольор на “ВКТВ”. Кандидатът е Аспарух Двояков.

ГОРСКИ В Седмицата на гората горските празнуваха, но и работиха. В базата на ЛТУ на Юндола се проведе семинар, на който бе подписан меморандум за създаване на Център за насърчаване професионалното обучение и квалификация за дейности в горското стопанство. В празничната седмица директорът на ДДС “Алабак” инж. Гено Пеев защити докторат.

ТУРНЕТА Ансамбълът за автентичен родопски фолклор към читалище “Просвета” в Сърница замина за турския град Измир. По покана на кмета на Измир ансамбълът ще изнесе два концерта. В делегацията е и кметът на Сърница Шукри Якубов. В посока Франция на 4 април се отправиха децата от фолклорния ансамбъл “Здравче-венче” към читалище “В. Левски” Велинград. Те ще участват на международен фестивал в град Руссе.

ТУРИЗЪМ От Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите внесоха писмено искане за насрочване на извърнедна сесия на Общинския съвет по проблемите на туризма. В писмото си те са предложили сесията да се проведе на 19 април.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола