Велинград - online - Бойко Борисов:Трябва да печелим изборите с много, за да не се орезилим с коалици 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Бойко Борисов:Трябва да печелим изборите с много, за да не се орезилим с коалици
Публикувано 2007-04-17 08:35:35 от Темпо

На Светли понеделник, втория ден на Великден, ГЕРБ откри свой офис във Велинград. Той се намира на бул. “Съединение”, на втория етаж над “МТел”.
Събитието се радваше на огромен интерес, тъй като за откриването на офиса пристигна столичният кмет Бойко Борисов, който посрещна Великден в хотел “Двореца” във Велинград и заедно с приятелката си Цветелина Бориславова се черкува в църквата “Успение Богородично” в Лъджене. Присъства и лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов, който ден преди това празнува рождения си ден във Велинград. Дойдоха още независимият депутат от ГЕРБ Лъчезар Тошев и областният координатор Иван Иванов. Присъстваха много членове на Сдружение за Велинград и на бъдещата партийна структура на ГЕРБ.
Офисът бе осветен от отец Антон, който напомни, че това, което човек си пожелае през Светлата седмица, се сбъдва. Цветан Цветанов откри символика във факта, че офисът е на булевард с името “Съединение”. Бойко Борисов подчерта пред присъстващите, че ГЕРБ трябва не просто да спечели изборите - и за евродепутати, и местните, а да ги спечели с много. В противен случай ще е принуден да влиза в коалиции, а това значи да започне договорки и да се орезили. Той разказа, че е направил разходка до Юндола и там е видял жените с напукани от работа ръце. Нямаме нищо против електората на ДПС, който живее в толкова трудни условия, а против Доган, който вдига сараи в Бояна и неговата клика, каза Бойко Борисов. Той оцени като много трудни предстоящите наесен местни избори във Велинград, но заяви готовността на ГЕРБ да мери сили с Фидел Беев. Към привържениците на ГЕРБ отправи строго предупреждение да не гледат на властта като на възможност за лични облаги. Който пипа, ще го прави само докато разбера, а след това лично ще се разправям с него, заяви с присъщния си амломб Б. Борисов. След това гръмна шампанско за новия офис, но заръча да запазят една бутилка, която да изпият при победа на местните избори. Не забрави да предупреди, че партията трябва да се готви много сериозно да се противопостави на различните изборни измами, които се вършат по секциите.
От името на ГЕРБ - Пазарджик Иван Иванов поднесе за новия офис икона на Света Богородица. Така в момента организацията на ГЕРБ във Велинград вече разполага със свой офис, но все още няма председател и ръководство. Въпросът е на дневен ред, тъй като подготовката за евровота вече набира скорост.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай