Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.15.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 03.15.07
Публикувано 2007-04-17 08:46:43 от Темпо

ПОЖАР През нощта във вторник срещу сряда пожарникарите гасиха огън, избухнал в новостроящата се жилищна сграда в района на “Марбас”. Сигналът за пожара е подаден от пазач в близкия горски пункт, който видял пушек и дим. Въпреки бързата намеса на огнеборците е изгоряла покривната конструкция на сградата. Тя е собственост на 44-годишния Г. В., бизнесмен и политик от Велинград. Причините за пожара се изясняват.

СЕСИЯ На 17 април от 15.30 часа ще се проведе извънредна сесия на Общинския съвет. Повод за извънредното заседение е, че кметът Стоян Дулев върна за прегласуване 3 решения на съветниците от последната сесия - две за поставяне на трафопостове и едно за оземляването на хората от Грашево. Първоначално кметът съобщи, че ще иска прегласуване и на решението, с което съветниците отказаха разделното събиране на отпадъци, но в крайна сметка не го е върнал.

ТЕЛЕФОНИ Заради технически проблеми временно БТК - Велинград временно спря плащането на телефонните сметки. Абонатите с изненада научаваха, че не могат да си платят дължимите суми.

САНДАНСКИ Директорките на детските градини от Велинград участваха в международна конференция за положителните практики в предучилищното възпитание. Тя се проведе миналата седмица в Сандански.

ОЛИМПИАДА Тази година Велинград ще бъде домакин на 32-та Национална олимпиада по биология. Подготовката за събитието вече е в ход. Олимпиадата ще бъде официално открита вечерта на 27 април в залата на читалището в кв. Лъджене, а на следващия ден участниците ще мерят сили в СОУ “В. Левски”. За тях ще бъде организирана опознавателна екскурзия из Велинград, пътуване до Цигов чарк и Батак и посещение на театралната постановка “Сто годишно смешно театро”.

БЛАГОДАРНОСТ Инициативният комитет, който бе създаден в София за отелязване на 85 г. от рождението на Вела Пеева, изпрати благодарствени писма до общинското ръководство и Историческия музей, както и до участтвалите в концерта във Военния клуб самодейни състави. Председателят на инициативният комитет ген. В. Танев благодари за активната съпричастност към честването на юбилея.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води