Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.04.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 23.04.07
Публикувано 2007-04-26 08:32:55 от Темпо

ЕНЕРГИЯ Общината е представила в Министерството на образованието проекти за енергийна ефективност за 5 училища: Детският комплекс, ОУ “Хр. Ботев” и ОУ “Н. Рилски” във Велинград, СОУ “Хр. Смирненски” в Света Петка, ОУ “В. Левски” в Кръстава. Общата стойност на проектите е 529 649 лева, а целта е подмяна на дограмата и ремонти на отоплителните инсталации на училищните сгради.

СЕСИЯ На 26 април ще се проведе редовното за месеца заседание на Общинския съвет. Ще бъдат обсъждани годишните отчети на “ВКТВ”, общинската болница и Информационния център за малък и среден бизнес. В дневния ред пак влизат точки за замени на имоти, отхвърлени преди месец. Отново ще се дискутира разделното събиране на отпадъци, като еко-министреството е определило на общината срок до 23 май да сключи договор с фирма за разделно събиране.

ВЪЗДУХ През изтеклата седмица в продължение на 3 дни бяха извършени замервания на въздуха във Велинград. Мобилна лаборатория за изследване качеството на атмосферния въздух ще измери показателите на 7 места в града. Специалистите от Агенцията по околната среда и водите - Пловдив ще обобщят данните за чистотата на въздуха в нашия град до края на 2007 г.

ДЕЛО На 20 април Окръжният съд в Пазарджик продължи делото срещу Цв. Тюфекчиев, Ил. Юруков и Л. Саздов, обвинени в отвличане и побой над двама 17-годишни младежи от Велинград. Не е прието предложението за извънсъдебно споразумение, делото продължава.

ЗАЩИТА На 19 април в двора на ОДК се проведе общинският кръг от ученическото състезание по Гражданска защита. 10 отбора от 5 училища се състезаваха в два етапа: решаване на тест за природните бедствия и практическа задача - първа помощ при счупвания и кръвоспиране. Отборите на ОУ “Неофит Рилски” спечелиха надпреварата и в двете възрастови групи и ще представят общината на предстоящия областен кръг в Пазарджик.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола