Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 08.05.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ: 08.05.07
Публикувано 2007-05-08 08:27:40 от Темпо

ИЗБОРИ 12 май е последният срок, до който могат да се отстраняват непълноти и грешки в избирателните списъци за изборите за депутати в Европейския парламент. За целта в събота, 12 май, в дирекция “ГРАО” на общината ще има дежурни служители. Гражданите, които открият грешки в обявените избирателни списъци, могат поискат те да бъдат коригирани до 12 май включително. А на 10 май в голямата зала на общината ще се проведе обучение за членовете на секционните избирателни комисии.

ПРАЗНИК Заради изборите за ЕП, които са на 20 май, костандовци тази година ще отбележат празника на своя град по-рано, вместо на 21 май - храмовия празник на тамошната църква “Св.св. Константин и Елена”. Честванията ще започнат на 12 май, поканени са много гости, а успоредно ще върви и традиционният фолклорен фестивал.

НАКАЗАНИЯ Районният съд наложи глоби по Указа за борба с дребното хулиганство на четирима велинградчани, които са се сбили в нощия бар на местен хотел вечерта на 28 април. Четиримата са успели да напуснат заведението преди идването на полицията и са направили опит да се укрият, но по-късно са били заловени. За 8 денонощия в ареста във Велинград бе задържан 56-годишен ракитовец, който на 1 май е нанесъл побой на възрастната си майка.

РЕМОНТ Комисията, която проведе конкурса за избор на фирма по проект “Красива България”, обяви, че класира на първо място пловдивската “Еврострой” ООД. Фирмата трябва в срок от 4 месеца да извърши ремонт на ОУ “Неофит Рилски” в кв. Чепино. Условие по договора е да бъдат наети и 23 безработни, които да участват в строително-ремонтните дейности.

ГОСТИ На 7 май Професионалната гимназия по икономика и туризъм “Ал. Константинов” покани готвачи от Испания и Бразилия да демонстрират своите умения пред учениците.

КАБЕЛ 48-годишният В.Г. от Ракитово бе задържан от полицията за 24 часа и срещу него е започнало бързо полицейско производство. Обвинението е, че е откраднал 90 метра телефонен кабел, собственост на БТК.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай