Велинград - online - КСТ “Импулс” - перфектни домакини и победители 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

КСТ “Импулс” - перфектни домакини и победители
Публикувано 2007-05-22 08:14:48 от темпо

За да се оцени изминатия път, трябва да се знае и помни началото. Преди години Клуб за спортни танци “Импулс” организира първите във Велинград турнири в ресторант “Бор” и в зала “Знаме на мира”. Помним заряда от емоции, трудностите с малките и неприспособени за такъв вид състезание зали, с липсата на подкрепа и спонсори. Но амбицията на председателя на клуба Петър Милчев надделя, а резултатът видяхме за пореден път на 19 и 20 май 2007 г. В събота и неделя в спортната зала “В. Левски” в областния град клубът бе домакин на държавното първенство за Купа “България” и юбилейния Пети открит национален турнир “Пазарджик 2007”. Петър Милчев и помощниците му от клуба си знаят какво коства организацията на подобно състезание, как се печели подкрепата на общинската власт, как се намират фирми, които да партнират, как се осигуряват международни съдии от висок клас, как спортното състезание се съчетава с шоу, приковаващо интереса на многобройните зрители в залата и от телевизионните екрани.
Лично кметът на Пазарджик Иван Евстатиев даде старт на финалите за Купа “България”, а накрая връчи и наградите на най-добрите. Участниците бяха приветствани и от председателя на Общинския съвет в Пазарджик Тодор Попов, а сред гостите бе и кметът на Велинград Стоян Дулев.
За Купа “България” вечерта на 19 май се състезаваха танцьори във възрастовите групи юноши, младежи и над 19 години. Най-големият триумф за куба-домакин донесоха юношите в стандартните танци. Три двойки на КСТ “Импулс” окупираха почетната стълбичка и вдигнаха купата: първо място за пазарджишката двойка Адриан Делчев - Иванка Георгиева, следвани от велинградските двойки Христо Гръчки - Саня Костова и Георги Ганев - Вероника Гаджева. В този финал “Импулс” класира на шесто място и още една двойка - Тодор Златарев - Весела Димова. Сребърни и бронзови медали спечелиха юношите на “Импулс” и от финала по латино: Адриан Делчев - Иванка Георгиева са втори, а Георги Ганев - Вероника Гаджева трети. Христо Гръчки - Саня Костова са пети, а на всички позиции от 7 до 19 се подредиха двойки на “Импулс”. Във възрастовата група на младежите в стандартните танци най-добро класиране за “Импулс” записаха Атанас Пунев - Спасимира Даскалова - 7 място и Георги Иванов - Виктория Петрова - девето.
При много голяма конкуренция във възрастовата група над 19 години Евгени Попов - Гергана Касапска спечелиха пето място в стандартните и в латино-танците. Димитър Петров - Любомира Петакова са седми в латино и осми в стандартните танци. В стандартните танци на 12-то място се наредиха Атанас Пунев - Спасимира Даскалова, а на 15-то Георги Иванов - Виктория Петрова.
Победителите получиха купи, медали, грамоти и много приятни изненади от спонсорите - торти, DVD, три цветни телевизора за най-добрите в отделните групи, паричен награден фонд. В следващия брой очаквайте: как протече юбилейният пети турнир “Пазарджик 2007” и каква е оценката на треньорите на “Импулс”.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола