Велинград - online - Общината и областта определиха учител и директор на годината 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Общината и областта определиха учител и директор на годината
Публикувано 2007-05-22 08:33:35 от темпо

Дни преди 24 май бяха обявени областните победители в тазгодишната класация “Учител на годината” и “Директор на годината”. Тя се провежда за втора година и протече в няколко кръга: първо всички училища и детски градини от общините излъчиха свои номинации, след това общински комисии “пресяха” предложенията и на финала областна комисия, определена от Регионалния инспекторат на МО, определи победителите.
На общинско ниво за директор на детска градина бяха определени Таня Ситова, директор на ЦДГ “Мир” в Сърница и Маргарита Узунова, директор на ЦДГ “Детски рай” Велинград, предложена и от Съюза на работодателите в образованието. За директор на училище: Емил Моллов - СОУ “В. Левски”, Александър Табаков - ПГИТ “Ал. Константинов” и Мустафа Али - училището в Медени поляни. За учител на годината общинската комисия определи Йорданка Пенина, Снежана Похлупкова, Цветка Гергова и Ваня Делиева.
Областната комисия избра на 15 май петима носители на званието “Учител на годината” и 5 носители на званието “Директор на годината”. Сред тях са трима от община Велинград, на които честитим признанието: Емил Моллов и Таня Ситова, които са “Директор на годината” и помощник-директорката на ПГИТ “Ал. Константинов” Снежана Похлупкова, която стана “Учител на годината”. В рубриката ГЛЕДНИ ТОЧКИ събрахме техните мнения по един въпрос, който винаги вълнува българското учитество и е особено актуален в навечерието на празника на нашите букви, просвета и култура.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води