Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.05.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.05.07
Публикувано 2007-05-22 08:42:21 от темпо

Победители Три двойки на Клуба за спортни танци “Импулс” на първите три места - това е резултатът от финала за Купа “България” в стандартните танци за юноши. С купата на победителите Адриан Делчев - Иванка Георгиева, сребро за Христо Гръчки - Саня Костова и бронз за Георги Ганев - Вероника Гаджева.

ПРАЗНИК Отново, както миналата година, ще отбележим 24 май без ученически манифестации. Причината е, че Представителният духов оркестър и мажоретният състав са поканени и ще участват в манифестацията в столицата. Във Велинград за празника на българската писменост ще има концерт на централния площад “Н. Гяуров”.За столицата, на прием по покана на президента Г. Първанов и съпругата му Зорка, на 24 май ще пътува и избраният за почетен гражданин на Ракитово учител и музикант Никола Янев-Чоли.

НОМИНАЦИЯ Росица Паунова от велинградския самодеен театър бе номинирана за най-добра женска поддържаща роля на приключилия преди седмица фестивал на любитейлските комедийни театри в Тополовград.

ИЗЛОЖБА В навечерието на 24 май в Художествената галерия във Велинград ще бъдат подредени картини на местната художничка и учителка по изобразително изкуство Мария Кулаксъзова. Откриването е на 22 май от 17.30 часа.

ДАНЪЦИ Поделението на Националната агенция по приходите (НАП) в Пазарджик отчете, че за първите 4 месеца на годината приходите от ДДС от фирмите в областта са се увеличили с 227% или 3.25 пъти повече от периода януари - април 2006 г. Събрани са 61 милиона лева от корпоративния данък, което означава, че годишният план е изпълнен на 68%. Расте и броят на фирмите, които подават данъчната си декларация по интеренет - от 41 през 2006 г., сега вече от услугата са се възползвали 294 фирми от цялата област.

ТАКСИТА При специализирана полицейска оперция миналата седмица във Велинград бе заловено едно (!) незаконно такси. В операцията участваха служители на Икономическа полиция, РПУ-Велинград, РД “АА” Пазарджик.

ГОСТ На 18 май гост на единадесетокласниците от СОУ “В. Левски” бе проф. Юлиян Вучков. Водещият на телевизионните “Размисли и страсти” посвети част от изказването си на критики срещу колегите си от “Господари на ефира”.

СРЕЩА Клубът на пенсионера в Ракитово посрещна на 17 май приятели от Пазарджик. Фолклорната група “Горски здравец” от Ракитово изпя народни песни за гостите, а те върнаха поздрава със стари градски песни от трио в съпровод на китара.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай