Велинград - online - Обектив 28.05.2007 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив 28.05.2007
Публикувано 2007-05-29 09:50:35 от темпо

БАЛ Ето го най-после тъй дълго чаканият абитуриентски бал - както по всичко личи, тази е най-хубавата вечер, която ознаменува завършването на училището и старта в живота. Зрелостниците от СОУ “В. Левски” (на снимката) избраха “Двореца”, ПГИТ “Ал. Константинов” се веселиха в “Гранд хотел Велинград”, а възпитаниците на СОУ “Св.св. Кирил и Методий” празнуваха големия ден в “Олимп”. На всички абитуриенти - здраве, късмет и винаги да бъдат толкова млади, красиви и усмихнати!

ВАЛЕЖИ Сериозните валежи през последната седмица повишиха нивото на реките на територията на община Велинград. Наводнени бяха мазето и стаи на първия етаж в общината. Не се стигна до бедствена ситуация, а много шофьори се оплакаха от непочистването на паднали големи скални маси по шосетата в региона.

СЕСИЯ Оперативното бюро на местния парламент одобри дневен ред от 40 точки за редовната сесия на 31 май. Съветниците ще спорят дали да продължат да удължават договор за наем на общински имоти или да обявяват тръжни процедури. Очаква се да бъдат разгледани годишните финансови отчети на няколко фирми с общинско участие. Ще се взема решение и за строителството на 5-етажна сграда до паметника на Съпротивата върху реституиран частен парцел.

ПРАЗНИК Общински детски комплекс подготвя празнична програма за деня на детето 1 юни. В нея ще се включат всички състави на ОДК, за децата ще има и много изненади.

ПОЛИЦЕЙСКИ Около 20 часа на 24 май служители на ДДС “Алабак” и РПУ-Велинград са задържали нелегален дървосекач. 29-годишният А. А. от махала Анезица е заловен с 3.5 кубика дърва без марка и след 24-часов арест срещу него е заведено бързо полицейско производство. Бързо полицейско производство се води и срещу 25-годишния И. Д. от Сърница, който е хванат да управлява “Опел Омега” с 1.34 промила алкохол вечерта на 24 май.

САПАРД Общината ще трябва да започне от нулата проекта за канализационна мрежа по програма САПАРД. Причината, съобщена от зам.-кмета Р. Ходжов, е промяна в процедурните правила на програмата.


 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води