Велинград - online - Сладък и весел 1 юни 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Сладък и весел 1 юни
Публикувано 2007-06-05 10:04:44 от темпо

“Честит празник първи юни, мили деца” - тези шест думи бяха изписани върху шест големи торти, с които община Велинград почерпи децата на 1 юни. Празничният концерт се състоя на централния площад и бе организиран от Общинския детски комплекс и общината. Многобройната детска публика аплодира изпълненията на всички състави на ОДК, които предложиха разнообразие от спортни танци и балет, от песни и драматизации, от фолклор и естрада. Подредена бе и изложба-базар от сувенири, изработени от деца. Благодарение на многото спонсори, за изпълнителите и за публиката имаше торти и сладкиши.
Тази година общината отбеляза 1 юни и с една нова инициатива - Ден на отворените врати. Децата бяха поканени в сградата на общината, където имаха възможността да се срещнат с кмета Стоян Дулев и с председателя на Общинския съвет Неджат Кехайов. Те успяха да разгледат залите и да зададат многобройните си въпроси към общинските служители. В духа на празника децата получиха от общината и символични подаръци.
Децата от Велинград се включиха и в националната инициатива на Министерството на образованието за изработване на 2007-метров трансперант с рисунки. Идеята на министър Даниел Вълчев е този трансперант-послание да бъде изпратен в Брюксел. Като част от националната инициатива велинградските деца ще направят 10-метров трансперант със свои рисунки.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай