Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 4.06.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 4.06.07
Публикувано 2007-06-05 10:50:05 от темпо

РАЗДЕЛНО На 29 май кметът Стоян Дулев е подписал договор с фирмата “Екобулпак” за разделно събиране на отпадъци във Велинград. Очаква се в скоро време фирмата да достави и монтира цветните контейнери и да започне разяснителна кампания сред населението за въвеждане на новата система.

СЕДМОКЛАСНИЦИ Започна подаването на заявления за кандидатстване след седми клас. И тази година за община Велинград е определено документите да се подават в СОУ “Васил Левски”, а изпитите по български език и математика ще са в Пазарджик. Училището е единственото тук, което предлага прием след седми клас в хуманитарна паралелка с интензивно изучаване на английски език.

ФОЛКЛОР Детският ансамбъл “Чепинче” към читалище “Св.св. Кирил и Методий” във Велинград участва в международната фолклорна панорама София 2007. Тя се проведе от 1 до 4 юни на открита сцена пред НДК в столицата. Децата от “Чепинче” са показали своя спектакъл “Шари мома”, в който участват тамбурашката група на Йордан Кишев, детският хор с диригенг Лазарина Джамбазова и танцьорите с ръководител Надежда Камбурова.

АБИТУРИЕНТИ Двама възпитаници на Дома за деца, лишени от родителски грижи във Велинград на 28 май бяха гости на организирания от президента Г. Първанов абитуриентски бал в резиденция “Бояна”.

КРАЖБА През нощта срещу 2 юни бе разбит и ограбен металният павилион до градската тоалетна в центъра на Велинград. Открадната е помпа за надуваемия детски замък и малка сума пари.

КАТАСТРОФА В петък, 1 юни, лек автомобил “Шкоа Фелиция” се озова във водите на река Чепинска. На ляв завой по дефилето водачът е загубил управление. На място са пристигнали екипи на КАТ и Спешна помощ. Шофьорът е без сериозни конкузии, отказал е да бъде тестван за алкохол.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай