Велинград - online - Театърът спечели две награди в Каварна 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Театърът спечели две награди в Каварна
Публикувано 2007-06-12 08:53:47 от темпо

Велинградският самодеен театрален колектив спечели първа награда на юбилейния десети фестивал на любителските театри в Каварна. Към удовлетворението от победата се прибавя и радостта, че наградата за проддържаща мъжка роля спечели доайенът на местните театрали Христо Семерджиев.
В морския град от 1 до 9 юни показаха своите спектакли 30 театрални колектива от страната и чужбина. Нашите завоюваха поредния си успех с постановката на Мариус Донкин “Сто годишно смешно театро” при оспорвана конкуренция и пред авторитетно жури с председател проф. Надежда Сейкова и членове проф. д-р Петър Петров и драматурга Крум Герцигов. Свързахме се с проф. Сейкова и ето нейната оценка за представянето на велинградчани: “Моето и на журито мнение е, че “Сто годишно смешно театро” е много ярък, пъстър спектакъл. Много смешен и едновременно тъжен, че нравите ни не се променят. Направен в класическия тип “старо театро”, но и съвременен, с много хубави послания към публиката, която го приема възторжено. Чудесен, чудесен актьорски състав, с богата палитра актьори на различна възраст. Истински празничен спектакъл!”.
Председателят на ОНЧ “Отец Паисий” Цветан Котев съобщи, че е отправил покана към проф. Н. Сейкова да гостува на театралните изяви по време на тазгодишните Празници на културата във Велинград.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води