Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.06.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.06.07
Публикувано 2007-06-12 08:58:21 от темпо

ПЪТ Областно пътно управление - Пазарджик обяви открит конкурс за ремонт на пътя Звъничево - Велинград - Юндола. Ремонтът включва и изграждане на подпорна и предпазна стена на свлачището под хотел “Елбрус”. Средствата са осигурени от държавния фонд за ремонт на републиканската пътна мрежа.

ЕКСКУРЗИЯ Общинските съветници се стягат за нова задгранична екскурзия. Този път са избрали като дестинация близка Гърция.

ВОДОПРОВОД Стартира процедурата по Закона за обществените поръчки за реконструкция на главния водопровод на Велинград от водовземане Чукура. Община Велинград обяви конкурс за изработване на работен проект с прогнозна стойност 88 422 лева и за изпълнение на строително-монтажни работи с прогнозна стойност 2 947 426 лева. Реконструкцията се финансира от програма САПАРД, пред която общината спечели проект още миналата година, но реализацията му се бави заради променени процедурни правила.

СБЛЪСЪК 38-годишен пазарджиклия с “Волво” се сблъска с УАЗ-ка на изхода на Ракитово в посока Велинград сутринта в четвъртък. Водачът на волвото предприел изпреварване, а в този момент шофьорът на УАЗ-ката не изчакал за ляв завой. Двата автомобила са сериозно ударени, но пострадали няма. При направената проверка се установило, че шофьорът на УАЗ-ката е с 1.34 промила алкохол и срещу него е заведено бързо полицейско производство.

ТУРНЕ Самодейците от ОНЧ “Васил Левски” направиха в сряда вечерта своеобразно закриване на творческия сезон и показаха пред публика тазгодишната си продукция. На следващия ден ансамбъл “Здравче-венче” отпътува на турне в македонския град Кочани, чиито танцьори няколко години гостуват във Велинград.

ЧЕТЕНИЯ По повод 95 г. от рождението на Мустафа (Маньо) Шарков и 70 г. от основаването на дружба “Родина” Дружеството за защита на Родопите и Историческият музей организират четения. Те ще се проведат на 16 юни от 10 часа в залата на музея с участието на историци, краведи и общественици.

КНИГИ Доайенът на велинградските литературни творци Петър Полежански събра в книга своите “Съновидения край изворите на Клептуз”. В сборника намират място образци от неговата поезия, очерци, журналистически статии, разкази. Нова книга издаде и председателят на дружеството на СБП в Пазарджик Георги Спасов. Една от рецензиите в нея е посветена на поезията на велинградчанина Ангел Горанов.

НАЗДРАВЕ Журналисти от местните медии вдигнаха наздравица със заместник-кмета Милиян Арсов на организирана от него почерпка по двоен повод - скорошната му женитба и юбилеен рожден ден. Г-н Арсов показа снимки и разказа интересни подробности за сватбеното пътешествие до Париж.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Пречистване на отпадни води