Велинград - online - “Импулс” с амбиции за медали от “Албена 2007” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” с амбиции за медали от “Албена 2007”
Публикувано 2007-06-19 15:38:02 от темпо

Състезателните двойки на Клуб по спортни танци “Импулс” заминават за предстоящето Държавно първенство първи ранг и открит международен турнир “Албена оупън” с надежди за постигане на добри резултати и отличия. Двете състезания ще се проведат в черноморския ни курорт между 21 и 23 юни, а както всяка година (10-та поред), така и сега се очаква най-добрите състезателни двойки от цяла България да закрият сезона по подобаващ начин.
Велинградският тим ще участва с общо 12 двойки, като очакванията са за спечелване на поне две или три шампионски титли. Най-сериозни основания за това дава възрастовата група на юноши старша възраст, където Георги Ганев - Вероника Гаджева, Христо Гръчки - Саня Костова и Адриан Делчев - Иванка Георгиева определено “диктуват модата” в последните няколко състезания и се очаква медалите да бъдат разпределени между тях. Освен това победителят в многобоя тук ще спечели право на участие на световното първенство, което ще се проведе в края на месеца в Барселона (Испания).
В останалите възрастови групи успехи чакаме от децата до 9 години, където Веселин Дончев - Пламена Кемалова и Николай Вардев - Венцислава Бормалийска са вперили поглед в челната тройка.
При юношите старша възраст за челни позиции ще се борят Димитър Стефанин - Даниела Макнева, а при младежите ще разчитаме на Атанас Пунев - Спасимира Даскалова и Иван Спасов - Елица Григорова.
Състезанията в Албена по различни причини пропускат утвърдени състезателни двойки като Димитър Петров - Любомира Петкова, Евгени Попов - Гергана Касапска и Светослав Каменов - Диана Лучкова.
Още една приятна новина очакваме от това последно за сезона състезание - “Импулс” да излезе на първо място в отборното класиране по спечелени медали, нещо, с което велинградският клуб се разминава в последните три години. За целта воденият от Петър Милчев отбор трябва да се пребори с може би най-силния тим в страната в последните години - “Бургас-75”.
Извън представянето на велинградските състезатели любопитно ще бъде съдийстването на старши треньора Петър Милчев в най-високата възрастова група - над 19 години, което се случва за първи път в неговата кариера на съдия.
Николай Стойнов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води