Велинград - online - Дочакахме: общината започва да асфалтира улици 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дочакахме: общината започва да асфалтира улици
Публикувано 2007-06-19 15:56:54 от темпо

На заседанието на Общинския съвет на 14 юни кметът Стоян Дулев публично обеща, че от настоящата седмица общината ще започне ремонт на улици във Велинград. Общата сума, отделена от общинската хазна за целта, е 240 000 лева. От тях 65 000 лева са от строителната програма, 120 000 лева от продажбата на кафе “Иглика” и останалите 55 000 лева ще се осигурят от общински приходи.
Списъкът с улиците, които ще се рехабилитират, е готов, научихме от зам.-кмета Никола Вецов. Той обясни, че при избора кои точно улици да се асфалтират са заложили принципи - входните пътни артерии; улици, водещи към големи почивни бази, които са внасяли редовно курортна такса в общината; улици, които са в най-трагично състояние. Списъкът все още не е обявен публично, но в него ще присъстват ул. “Христо Ботев” - от бензиностанция “Петрол” към центъра; ул. “Йорданка Чанкова” - от бул. “Съединение” към Сярна баня, улиците към “Камена”, “ВИТА” и “Маркита”, ул. “Никола Вапцаров” покрай жп-линията от Лъджене към Чепино и др. Парите са недостатъчни, за да се извърши пълно асфалтиране, така че ще се запълват дупки и ще се рехабилитира. Ремонтните дейности във Велинград ще започнат, след като приключат подобни в Сърница, тъй като ще се ползват същите машини, каза Н. Вецов.
Кметът Стоян Дулев съобщи още, че очаква ремонтът на околовръстния път от входа на Велинград към Клептуза през Индустриалната зона да започне през септември. Парите са осигурени по проект, който трябваше да стартира през тази пролет. Все още обаче не са обявени процедурите от Агенцията по пътищата, така че обещанията продължават да са в бъдеще време.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води