Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.07.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 19.07.07
Публикувано 2007-06-19 16:12:31 от темпо

СЕЧ През седмицата работници от “Стройком” изпълниха заповедта на кмета Стоян Дулев за оформяне на короните на липовите дървета на площад “Николай Гяуров”. Това не е правено от доста време, короните се нуждаят от оформяне и общинарите заложиха на принципа “По-добре късно, отколкото никога”. Но според специалисти времето за изрязването на клоните е избрано крайно неподходящо, точно в момента на цъфтежа на липите. Много от гражданите, които станаха свидетели на гледката с отрязаните големи клони, също недоволстваха от видяното.

ГРЪМ Жена загина, поразена от мълния в Костандово миналата неделя. Три сестри се връщали от полето и били стигнали до главната улица на града, когато около 14.25 часа в неделния следобед небето станало черно и се разразила жестока гръмотевична буря. Падналият гръм ударил една от сестрите, родена през 1954 г., която починала на място.

ПЪТЕШЕСТВИЕ Служителите от Общинска администрация направиха пътешествие до близката част на Гърция и до остров Тасос. В петък те заминаха за “обмяна на опит” в Гоце Делчев, а в събота са прекарали деня на гръцка земя. Преди екскурзията служителите получиха листовки, в които се обяснява точно кои магазини ще бъдат посетени и се напомня, че общинарите трябва да са учтиви “дори и в чужбина”.

ИНЦИДЕНТ 55-годишен шофьор на Сеат в Дорково блъсна 84-годишната Т. У. от същото село. Шофьорът е маневрирал на заден ход, при което жената е пострадала и е настанена в болница с наранявания и фрактури, но без опасност за живота.

НАГРАДА Ангел Горанов спечели седмата си поред награда от национален литературен конкурс: второ място на конкурса “Пролет моя 2007”, чийто организатори от читалище “Н. Вапцаров” София изпратиха на поета много красива грамота.

АКОХОЛ През двата почивни дни полицаите заловиха двама шофьори, които карат след употреба на алкохол. В събота в Ракитово бе задържан 21-годишният А. М. с 1.37 промила, а в неделя във Велинград същата участ сполетя 25-годишният А. Л. с 1.57 промила. И двамата са задържани за 24 часа в ареста и срещу тях се води бързо полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води