Велинград - online - “Импулс” първи по медали от държавното първенство 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

“Импулс” първи по медали от държавното първенство
Публикувано 2007-07-03 08:53:30 от темпо

Клуб по спортни танци “Импулс” завърши сезона на първо място в отборното класиране по спечелени отличия от държавното първенство 1-ви ранг, състояло се в две части - Пловдив и Албена. Велинградският тим изпревари отборите на “Бургас-75” (Бургас) и “Парадайсданс” (Пловдив), които заеха съответно второ и трето място.
Големият успех в отборното класиране стана възможен след отличното представяне на състезателните двойки на “Импулс” по време на втората част от държавното първенство първи ранг, състояло се между 21 и 23 юни в морския курорт Албена.
С най-голям принос за успеха бе представянето на Георги Ганев - Вероника Гаджева, които в категорията на юноши старша възраст (многобой) завоюваха шампионската титла, а оттам и правото да представляват България на световното първенство в Барселона (Испания), кооето се проведе на 30 юни (събота), с резултатите от което ще ви запознаем в следващия брой.
Втората двойка, доонесла злато за клуба, е Димитър Стефанин - Даниела Макнева, които завършиха на първо място в категорията на юноши младжа възраст - латиноамерикански танци и които още дублираха титлата си в многобоя от месец март тази годиина. Успешното представяне на “Импулс” продължи и в останалите категории. При децата до 9 години и в латиното, и в стандартните танци Веселин Дончев - Пламена Кемалова спечелиха два сребърни медала, а Николай Вардев - Венцислава Бормалийска - два бронзови. За отборното първо място на “Импулс” решаващи се оказаха класиранията и след третото място, като в това отношение добре се представиха Йордан Дулев - Спасимира Пандева (две 4-ти места) и Антон Христов - Мария Косева (5-то и 7-мо място).
Във възрастовата група на шампионите Ганев - Гаджева отлично представяне записаха и Христо Гръчки - Саня Костова, които завоюваха бронзовите медали, а Адриан Делчев - Иванка Георгиева се наредиха на 5-то място. При най-високата възрастова група на младежите двойката на “Импулс” Атанас Пунев - Спасимира Даскалова спечели 7-мо и 8-мо място. Двойките на велинградския тим взеха участие и в провелия се на 23 и 24 юни международен турнир “Албена оупън 2007”, който носи точки за световната ранглиста. В него двойките на “Импулс” не успяха да достигнат до медалите, като записаха класирания между 4-то и 8-мо място.
В крайна сметка воденият от треньора Петър Милчев клуб завърши сезона със спечелени 4 златни, 5 сребърни и 8 бронзови медала от Държавното първенство 1-ви ранг (Пловдив и Албена), което не само го поставя на първо място в отборното класиране, но и дава гаранции за още по-големи успехи по-нататък. Непосредствено преди заминаването на Ганев - Гаджева за световното първенство по многобой в Барселона стана ясно, че Общински съвет - Велинград е отпуснал 3000 лв., с които да обезпечи участието на състезателната двойка в престижното мероприятие.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води