Велинград - online - Таксиметровите фирми искат общината да ги чуе 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Таксиметровите фирми искат общината да ги чуе
Публикувано 2007-07-10 09:40:05 от темпо

В писмо до общинското ръковдтв таксиметрови фирми от Велинград искат да бъде дадена линия за поставяне на пейки и лека покривна конструкция на таксиметроовата стоянка до автогарата на “Чепино автотранспорт”. Фирмите са съгласни да поемат разходите за изграждане на съоръжението, което ще пази от слънце и дъжд шофьорите и пътниците и ще осигури по-комфортно обслужване. Идеята за закриване на въпросната стоянка по искане на “Чепино автотранспорт” преди месец предизвика скандал в Общинския съвет.
Таксиметровите фирми се обръщат към кмета и Общинския съвет и с настояване да се вземе предвид изготвения от тях списък на най-нуждаещите се от асфалтиране улици в града: “Категорично настояваме предложените от нас улици да се асфалтират, защото таксиметровите шофьори най-добре познавме пътната обстановка в града. Общината споменаха и друг списък. Когато той бъде окончателно изготвен, молим да бъде публикуван. Ние плащаме такси и настояваме за строго спазване на законите...”.
В прессъобщение на община Велинград по повод писмото на таксиметровите фирми зам.-кметът Никола Вецов поема ангажимент асфалтирането да бъде съобразено със списъка, изготвен от шофьорите. Той припомня, че за общината приоритет при ремонта на улици ще бъдат подходите към здравни заведения, МВР, Пожарната, детски градини и училища, храмове, успоредни улици и входни артерии. Засега общината не е огласила окончателния списък на улиците във Велинград, за чийто ремонт отпуска 240 000 лева.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола