Велинград - online - ДЗПД протестира срещу решение на съветниците 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

ДЗПД протестира срещу решение на съветниците
Публикувано 2007-07-24 09:05:05 от темпо

С едно от решенията си на юнската сесия общинските съветници решиха да дадат за безвъзмездно ползване стая № 8 в Старата община за нуждите на службата по пробация към Районната прокуратура. Въпросната стая № 8 от години се ползва от Дружеството за защита правата на детето - Велинград. Неговият председател Петър Пещерски с изумление и при свършен факт научи, че ДЗПД остава без стая, тъй като никой от общината предварително не е уведомил дружеството за готвената промяна. Г-н Пещерски е депозирал в Общинския съвет възражение срещу взетото решение. В него изтъква, че от 12 години ДЗПД е единствената неправителствена организация във Велинград, която пряко се ангажира с проекти и работа в интерес на младите хора. Не са водени никакви разговори с дружеството за прекратяване на договора за ползване на стаята, никой не си е направил труда поне да ги информира, че остават на улицата. Затова от ДЗПД настояват за промяна на решението.
Зам.-кметът Реджеп Ходжов обясни пред медиите, че ОА по закон не може да откаже на молбата на Районна прокуратура, а стаите в Старата община са крайно недостатъчни. Според зам.-кмета Милиян Арсов ДЗПД партнира отлично с Информационния център за малък и среден бизнес и там винаги ще има възможност да ползват помещение.
Възражението на ДЗПД не е включено в дневния ред за юлската сесия и засега няма яснота дали съветниците ще се произнесат по него.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола