Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.07.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 24.07.07
Публикувано 2007-07-24 09:15:42 от темпо

МИНИСТЪР Министър Емилия Масларова откри и участва в работата на националния съвет по социална политика, който се проведе на 16 и 17 юли в хотел “Олимп” във Велинград. Домакин бе Агенцията по заетостта, а работата протече изцяло при закрити врата.

ГРАДИНИ Според заповед на кмета Ст. Дулев от 30 юли до 31 август детските градини в общината ще работят според посещаемостта на децата, но не с повече от 3 сборни групи. Във ваканция през този период излизат градините в Грашево и Сърница. От 20 до 31 август ваканция ще има и в ОДЗ “Фантазия”, ОДЗ “Слънчице” и ЦДГ “Радост” във Велинград и в градината в Света Петка. Тези дни ще се ползват за извършване на наложителни ремонти.

ВКТВ На 20 юли изтече срокът, в който трябваше да подадат документи кандидатите за длъжността общински контрольор на фирма “ВКТВ”. Документи за участие в обявения от Общинския съвет конкурс са подали общинският съветник от ДПС Асан Кепчелев, Лазар Калоянов и Николай Русев.

ПОРЪЧКИ ЕТ “Айредин - Ирин Еюпов” бе единствената фирма, която кандидатства за обществената поръчка за строителство на училището в Бирково. Тази година за строежа са осигурени 150 000 от общо над 900 000 лева, които ще се отпускат поетапно. Три фирми се състезават за обществената поръчка за доставка на ел. материали: пловдивските “Лъч-Терма 96” и “Филкап” и бургаската “Кабел комерс”.

БРАДВА В петък срещу събота криминално проявеният А. Б., на 37 г. от Велинград преби с брадва 23-годишния П. Х. от Ракитово. Между двамата имало стара вражда, която се разгоряла след пиянски запой и А. Б. ударил с тъпата част на брадвата П. Х. в главата. Ракитовецът е във велинградската болница с фрактура на черепа, без опасност за живота. Побойникът е задържан и срещу него се води бързо полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола