Велинград - online - 360 тестват Дачия във Велинград 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

360 тестват Дачия във Велинград
Публикувано 2007-07-31 08:06:01 от темпо

360 пъти за един ден бяха тествани моделите на Дачия - “Logan”, “МCV” и “VAN” на състоялия се тест-драйв във Велинград. Той стартира на 24 юли (вторник) в 14.00 ч. на площад “Македония” в Чепино и приключи към 19.45 вечерта. Всеки един от тестващите трите модела автомобили получи талон за томбола и рекламна фланелка. Вечерта публиката бе забавлявана от звездата на приключилото през месец юни шоу по БТВ “Мюзик айдъл” Преслава Пейчева, която изпълни няколко песни за насъбралото се множество. Голямата награда - DVD-плеър бе изтеглена точно в 20.00 вечерта. Това е третото национално роуд-шоу на Дачия, което е и второ поредно за Велинград (миналата година наред с моделите на Дачия бяха тествани и коли на Рено, бел. ред.). Тест-драйвът стартира на 2 юли и тази година своеобразното турне включва 25 български града.
Според организаторите Дачия “Логан” е най-продаваният автомобил в България, а в света до момента са продадени 574 112 модела. “Логан” се предлага с различен набор от двигатели, които са доказали качествата си в множество автомобили на Рено. Цената му е от 12 950 лв. и се отличава с голям багажник за своя клас (510 л.), нисък разход на гориво и устойчивост. Към признатите качества на “Логан” комби версията на колата “Logan MCV” прибавя големия си товарен капацитет, невероятно вътрешно пространство, в което могат да се настанят седем възрастни. “Logan MCV” се предлага с цена от 15 280 лв.
Третият модел, който бе тестван във Велинград, бе “Logan VAN”, който заимства доста от Рено в областта на лекотоварните автомобили. Структурата на купето позволява да се побере полезен товар до 800 кг., което напълно отговаря на стандартите на сегмента. Предимство е и дизеловият двигател 1.5 dci със смесен разход на гориво от 5.3 л./100 км. И тук цената е атрактивна за българския пазар - 14 868 лв.
Автомобилите от цялата гама са оборудвани с две челни въздушни възглавници и предпазни колани с три точки на всички места в зависимост от модификациите с ABS спирачна система. “Logan” e сертифициран по европейските стандарти за безопасност, а поради широко разклонената сервизна мрежа на Рено и Дачия се ползва и от отлични възможности за сервизна поддръжка в целия свят. Гаранцията на “Logan” e 2 години или 100 000 км.
Николай Йорданов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води