Велинград - online - Хубавица от Ракитово спечели “Мис Абир 2007” 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Хубавица от Ракитово спечели “Мис Абир 2007”
Публикувано 2007-07-31 08:37:52 от темпо

15-годишната Александрина Козова спечели тазгодишния конкурс “Мис Абир 2007”. Родената в съседно Ракитово красавица получи правото на едноседмична екскурзия за двама в Турция, организирана от основния спонсор на конкурса “Наджар травъл”. Победителката, сред чиито интереси челно място заемат спортните танци, музиката и любимото куче, успя да се справи с конкуренцията на общо 12 кандидатки. Нейни подгласнички станаха 14-годишната Диана Лучкова, заела второто място, което й донесе комплект златни бижута, а на трета позиция се класира Надин Хайдар, която пък ще изкара уикенд с любимия човек в хотел “Абир” във ВИП-апартамент. И трите призьорки получиха към наградите си по един мобилен телефон от М-тел.
На участничките бяха раздадени и индивидуални награди. Ирина Аршинкова спечели признанието на един от спонсорите на конкурса - фирма “Юнона”, а представителката на клуб по спортни танци “Импулс” Мая Кондарева награди три от кандидатките с едномесечно безплатно обучение в клуба. Резултатите от конкурса бяха поверени на жури в състав: д-р Мохамад Наджар (собственик на хотел “Абир”), Аладин Харфан (фирма “Елит”), Юмер Хамза (заместник-областен управител на област Пазарджик), Ева Чекерезова (телевизия ВВТ) и Ирина Керемедчиева (вестник “Пари”). Сред ВИП-гостите на събитието бяха още посланиците на Либия и Ирак.
Кандидатките за короната “Мис Абир 2007” дефилираха в четири тура: по официално облекло, по бански костюми, по спортно-елегантно облекло и по танцувален костюм. В паузите между дефилетата отбраната публика се забавляваше с изпълненията на състезателите по спортни танци от клуб “Импулс” и клуб “Огоста-данс” (Монтана).
Николай Стойнов

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола