Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.07.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 31.07.07
Публикувано 2007-07-31 08:59:43 от темпо

ПОЖАР Горски пожар край Кръстава унищожи около 38 декара гора с 45-годишни дървета бял бор. Огънят лумна на 24 юли следобяд на около 1 километър от населеното място, в местността “Борума”. За гасенето бе създадена много добра организация от кмета Мустафа Еюпов. В овладяването на пожара се включиха пожарникарите от Велинград, горски служители от ДДС “Алабак” и населението на селото. На кметовете и кметските наместници на селата е разпоредено от общината да огледат водоемите и проверят гасаческите групи, за да са готови в случай на пожар.

ПРАЗНИЦИ С концерт на Клуба за спортни танци “Импулс” вечерта на 27 юли бяха закрити тазгодишните Празници на културата Велинград 2007. След концерта на централния площад “Н. Гяуров” бе организирана и дискотека на открито.

ТЕАТЪР На 1 август на сцената на читалище “Отец Паисий” Стоянка Мутафова и Васил Попов ще представят комедията “Молитва към Бога”. Интересът към поредното гостуване на Стоянка Мутафова във Велинград е голям, билети се продават на касата пред читалището.

КАРТОГРАФИЯ Историческият музей във Велинград ще покаже експозицията на Националния политехнически музей “Картография на България през руско-турската освободителна война”. В нея са събрани карти от руски картографи, които са ценно свидетелство за историята на военните действия.

DVD Икономическата полиция проведе специализирана акция на 22 юли на Кооперативния пазар във Велинград. От 32-годишния Н. К. са иззети 251 пиратски DVD с филми и музика. Продавачът е задържан за 24 часа и срещу него е образувано дознание.

РИБА На 25 юли Изпълнителната агенция по рибовъдство и аквакултури и Икономическата полиция са установили нерегламентиран улов на риба на язовира до Сърница. Иззети са 6 мрежи с дължина 850 метра, а на нарушителите ще бъдат наложени парични санкции.

КАТАСТРОФА При ляв завой тежкотоварен камион “Ивеко” отне предимство на моторист на известното с високия процент автопроизшествия кръстовище между улиците “Кирил и Методий” и “Христо Ботев” в центъра на Велинград. Мотористът А. Д. на 46 г. от Велинград е с фрактура на рамото и е настанен в Хирургично отделение. Срещу 23-годишния шофьор на камиона Б. Ш. се води дознание.

ХУЛИГАНСТВО Районният съд наложи глоба от 200 лева на 42-годишен мъж за дребно хулиганство. Две жени на 23 и 55 г. са се оплакали, че той е имал арогантно и оскърбително държание към тях на публично място.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води