Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.08.07. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 07.08.07.
Публикувано 2007-08-07 08:46:21 от темпо

ИНЖЕНЕРИНГ На 31 юли община Велинград проведе конкурса по обществената поръчка за инженеринг на обект “Реконструкция на главен водопровод”. Кандидати са три фирми: “Евинис” ООД, консорциум “Марица строй” и “Монимекс” ЕООД. Председател на комисията, която ще избере изпълнителя, е зам.-кметът Р. Ходжов.

ПОЖАР В двора на 52-годишния Н. Б. във Велинград на 31 юли изгоря голямо количество балирано сено. Причината за пожара е необезопасен ауспух на товарния автомобил, който за разтоварването на балите е бил паркиран в опасна близост до тях и ги подпалил. Огънят бе изгасен от два автомобила на РСПБЗН - Велинград, щетите се изясняват.

СЕСИЯ Общинският съвет в Ракитово проведе редовно заседание. Съветници от БСП внесоха предложение и подписка да се спрат продажбите на общински имоти до края на мандата на местната власт.

КЪРЛЕЖИ Броят на болните от марсилска треска на територията на област Пазарджик е значително увеличен. За първите 7 месеца на 2007 година те вече са 32, а през цялата 2006 г. са били общо 35. Заболелите са основно от Пазарджик и околните села. Носители на болестта са бездомните кучета и кърлежите.

ЗАНАЯТИ Майсторката на писани яйца Даниела Цопанова от Велинград и майсторката на ръчно тъкан текстил Айка Дивова от Драгиново участват от 1 до 21 август в панаира на занаятите във Варна. Общината помогна с осигуряването на транспорт.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола