Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.08.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 21.08.07
Публикувано 2007-08-21 09:01:49 от темпо

ПОМОЩ Като жест на съпричастност от страна на община Велинград зам.-кметът Никола Вецов занесе 1500 бутилки минерална вода за пострадалите от голямото наводнение в град Цар Калоян.

ТЕАТЪР На 23 август в читалище “Отец Паисий” ще бъде представена комедията на Станислав Стратиев “Жираф”. В силния актьорски състав участват Васил Попов, Димитър Манчов, Пламен Сираков и Веселин Цанев.

ПОРЪЧКИ Общината обяви класираните на първо място фирми за 3 обществени поръчки. “Лъч Терма” печели поръчката за доставка на ел. материали, “ХИТ 61” за строителни материали, а “Кадис-Ибрахим Алендаров” ще доставя твърдо гориво за общинските училища. Общината обяви за 11 септември и нова поръчка за ремонт и възстановяване на улици във Велинград с обща прогнозна стойност 500 000 лева, като за първия етап са подсигурени част от парите.

БОЙ В заведение в Побит камък вечерта на 11 август се е разгорял голям скандал между 29-годишния С.Б. и 31-годишния М.К. Разправията е завършила с удар с нож в гърдите на С. Б., който е настанен в болницата във Велинград без опасност за живота. Полицията води дознание.

МЕЧКА Кафява мечка бе намерена мъртва на 13 август в местността Власевица на територията на ДДС “Ракитово”. Според специалисти ветеринари причината за смъртта на животното е коремна инфекция, възможно е тя да е била причинена и от преяждане. Ветеринарите са загробили животното, а Регионалната инспекция по опазване на околната среда извършва проверка по случая.

КРАЖБА Миксер за бетон бе откраднат от двора на велинградчанин на 13 август. Полицията е хванала крадеца Г. М., на 51 години, от Велинград и е открила миксера в района между града и Драгиново.

НАГРАДА Общинско радио-Велинград взе участие в националния радиоконкурс “Здравей, Каварна”. Домакините организираха конкурс между общинските радиа за създаване на рекламно-туристически фийчър (репортажен разказ) за Каварна. Генералният директор на Българското национално радио Валери Тодоров и Мая Вапцарова от съвета за електронни медии връчиха отличията. Общинско радио Велинград получи диплом за участиe и за дебют на водещ.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България