Велинград - online - Двойка на “Импулс” с челно класиране в Германия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Двойка на “Импулс” с челно класиране в Германия
Публикувано 2007-08-28 08:26:20 от темпо

Състезателната двойка на клуб по спортни танци “Импулс” Димитър Стефанин - Даниела Макнева постигна много добро класиране на състоялия се в средата на август открит турнир на Германия, след като в категорията на юноши младша възраст се класира на 14-то място в латино танците. При стандартните танци същата двойка се класира на 61-во място, а в многобоя зае 31-ва позиция. Другите представители на велинградския клуб - Георги Ганев - Вероника Гаджева, достигнаха до 58-мо място в латино танците, 68-мо в стандартните и 41-во в многобоя. Представянето на двете двойки бе определено от председателя и старши треньор на “Импулс” Петър Милчев като добро, особено като се има предвид, че това е най-масовият открит шампионат в света. В него взеха участие повече от 5000 състезателни двойки от 500 страни в света, като възрастовите групи варираха от деца до над 45-годишни състезатели.
Приятната изненада за България от този шампионат дойде от класирането на Петър Даскалов и Елена Мерджанова, които завоюваха сребърни медали в латино танците при юноши старша възраст. На практика тази двойка повтори успеха отпреди няколко години на Христо Гръчки и Диана Лучкова, които също постигнаха подобно класиране.
Отлично се представи и бившата състезателка на “Импулс” Дорина Стоянова, която заедно с Живко Иванов (“Бургас-75”) се класираха 9-ти в латино танците при младежите.
Като цяло в провелото се между 14 и 18 август първенство доминираха представителите на Русия и бившите съветски републики, които в 70% от класиранията се изкачиха на стълбичката на победителите. Успоредно със състезанието се проведе и семинар на съдиите, където участие от наша страна взе Петър Милчев.
В момента в “Импулс” тече подготовка за новия състезателен сезон, като гост и лектор на клуба е шампионът на Латвия Евгениус Суворовс. Той ще обучава двойките на велинградския клуб в продължение на 4 дни, след което вниманието ще бъде насочено към предстоящите състезания от така наречената “черноморска верига”, която включва турнири в Бургас (8-9 септември) и Варна (11-12 септември).
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България