Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.07. 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 28.08.07.
Публикувано 2007-08-28 08:56:43 от темпо

ЧЕСТИТО!Честито на Полина и Стефан Апостолови, които от 25 август т.г. вече са семейство! Нека винаги да бъдат толкова щастливи, хубави и млади, колко бяха в деня на своята сватба! Честито и на щастливите родители на младоженците и особено на нашата кореспондентка от Ракитово и майка на булката Невена Павлова! От цялата редакция още веднъж “Наздраве!” и още много и само добри новини от семейния фронт!

ПРЕГОВОРИ За 27 август, понеделник, кметът Стоян Дулев насрочи преговорите между местните представители на парламентарните партии за състава на Общинската избирателна комисия (ОИК).

ОХРАНА 70 000 лева от общинския бюджет са определени за едногодишна охрана на училищата, детските градини, домовете и центрове за деца и Централния минерален плаж. Общината обяви малка обществена поръчка за избор на изпълнител на денонощната въоръжена охрана и видео наблюдение. Конкурсът е насрочен за 18 септември т.г.

ЗИМА На 19 септември община Велинград ще проведе конкурс за зимното поддържане на пътната мрежа (без градската пътна мрежа, която през зимните месеци се чисти от “Стройком”). Стойността на обществената поръчка е около 60 000 лева.

ИНИЦИАТИВА Директорът на Областната дирекция “Полиция” комисар Емил Ганчев подема инициатива за организирането на срещи във всички общини съвместно с техните кметове. Това е част от програмата “Полицията близо до хората”. Срещите ще са веднъж месечно, а датите се уточняват в момента. Целта е гражданите да могат да поставят всички актуални проблеми на региона, свързани с работата на полицията.

САПАРД Община Велинград е внесла проект за ремонт на уличната мрежа по програма САПАРД. На 21 август екип от програмата е извършил инспекция на проекта на място във Велинград.

КРАЖБИ Полицията съобщи за три кражби през седмицата. В местността Сивек с участието и на служители от ДДС “Ракитово” е задържан 26-годишният М. С., който превозвал каруца с дърва без горска марка. Мъжът е прибран в ареста, каруцата и товарът са иззети. От магазин в Сърница е извършена кражба на цигари, колбаси и пари на обща стойност 4000 лева. А в близост до новостроящ се плувен басейн във Велинград е направен опит за кражба на 300 тухли. Задържани са С. Г. на 22 г. и В. С. на 34 г.

ПИЯНИ Поредните случай на шофьори, заловени да карат след употреба на алкохол. 40-годишният Р. М. от Велинград е хванат да управлява Опел Вектра в 4.40 часа сутринта с 2.10 промила алкохол. С 1.87 промила е задържан М. Д., на 29 г. от Бирково, който е карал ВАЗ. Срещу двамата са заведени бързи полицейски производства.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай