Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.09.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 11.09.07
Публикувано 2007-09-11 08:19:42 от темпо

ТРЕН Група туристи от Швейцария пристигнаха на 5 септември във Велинград с уникалния ретро-влак с парен локомотив, произведен през 1948 година. Влакът е един от четирите, с които разполага БДЖ и които са възстановени от стари вагони и музейни експонати. Влакчето пренощува една нощ на гарата във Велинград, след което замина с пътниците си за Банско и на следващия ден отново мина през Велинград. Парният локомотив със свирка привлече много публика на гарата, а най-интересно беше за децата. Пътешествието с атракционното влакче е скъпо удоволствие, но определено има почитатели сред западните туристи. Затова ще виждаме старото влакче все по-често - то ще премине отново през Велинград на първия учебен ден 15 септември.

АРМЪНИ В края на тази седмица във Велинград ще се съберат армъни от всички краища на България и от няколко близки държави. Тук те ще проведат своя традиционен събор, а в читалището в Чепино на 15 септември ще бъде открита изложба за бита на армъните.

КОНЦЕРТ По повод годишнина от рождения ден на оперния бас Николай Гяуров на 11 септември млади оперни певци от столицата ще изнесат концерт. Изявата ще бъде на сцената на читалище “Отец Паисий” в кв. Лъджене.

АЛКОХОЛ 42-годишният А. К. от Велинград бе заловен от полицията 30 минути след полунощ в четвъртък да шофира лек автомобил “Вартбург” с 1.45 промила алкохол. След една нощ в ареста срещу нарушителя е заведено бързо полицейско производство.

ДЪРВОСЕКАЧИ Служители на ДДС “Алабак” са заловили двама нелегални дървосекачи в землището на Костандово. Късно през нощта 24-годишният А. А. и 17-годишен младеж са се опитали да откраднат 21 броя двуметрови трупи. Мъжете са арестувани за 24 часа, а дървесината е иззета.

ОПАСНО От Регионалната инспекция по опазване и контрол на общественото здраве в Пазарджик алармират да не се използва хранителната добавка хрущял от акула на капсули, производство на NBTY Inc. САЩ. Възможно е добавката, която се разпространява чрез пощенски пратки и интернет, да е замърсена с бактерии салмонела.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води