Велинград - online - Михаил Алексиев:Ръководството на БСП е уморено 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Михаил Алексиев:Ръководството на БСП е уморено
Публикувано 2007-09-26 11:19:07 от Темпо

Независимият кандидат за кмет на община Велинград Михаил Алексиев даде пресконференция на 18 септември - два дни след пленума, на който БСП взе решение да се разграничи от неговата кандидатура и да предложи да бъде изключен от Областния съвет на партията.
В писмено изявление г-н Алексиев заявява: “Дублирането на левите кандидатури не е по моя вина. Бил съм конструктивна опозиция и то силно критична, но никога не съм водил деструктивна политика. Познавам устава на БСП и смятам, че не аз го нарушавам и не съм аз този, който не изпълнява взети решения. Мисля, че вина има ръководството на организацията начело с председателя Тома Пачалов. То явно е уморено. Ръководството се нуждае от почивка, защото допуска грешки в кадровата и организационната си работа, които грешки стават все повече и все по-груби”.
Михаил Алексиев припомни, че е член на БКП-БСП от 1970 г. и пред него изобщо не стои въпросът да се отказва от партията, чийто възпитаник е. Че никога не е бил парашутист в листите за общински съветници от БСП, а винаги е бил избиран в тях. Основната причина да се стигне до две алтернативни кандидатури в лявото пространство (неговата и на подкрепения от БСП Иван Лебанов) е, че в партията има 3 групи, които не водят диалог, а мълчанието е аргумент, с който трудно можеш да се пребориш. “Един път вече дадох път на Лебанов”, каза М. Алексиев, визирайки частичните избори за кмет преди 2 години. На въпрос в чия полза работи разединението и как ще отговори на упреците, че зад неговата кандидатура стои Фидел Беев, Михаил Алексиев отговори, че досега не е работил за никой и не е “Троянският кон” на Ф. Беев. Неговата цел е да бъде напълно независим и ще разчита на подръжници и съмишленици не само от БСП, а на всички, които познават и ценят способностите му. Разсейването на гласове работи в полза на БСП - ако единият от нас се класира за балотаж, другият ще го подкрепи, изтъкна М. Алексиев. Ако обаче изборите донесат загуба за БСП, той не е готов да бъде изкупителна жертва, защото не е негова отговорността, че общинското ръководство не е започнало навреме предизборната работа. Михаил Алексиев отправи предложение към всички кандидат-кметове да проведат диспут, който да стане сблъсък на идеи, а не на кухи предизборни обещания и да се говори не за стари проблеми, а всеки да каже как и с какви средства ще ги решава.
Елена Баева

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай