Велинград - online - СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.09.07 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Обектив: СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 25.09.07
Публикувано 2007-09-26 11:35:35 от Темпо

НЕЗАВИСИМОСТ С издигане знамената на България и ЕС и слово на зам.-кмета Р. Ходжов във Велинград бяха отбелязани 99 г. от обявяване независимостта на българската държава. На честването присъстваха и няколко кандидати за кмет на общината, а програмата отново бе поверена на Представителния духов оркестър “Димитър Мечев” и мажоретния състав.

ОХРАНА На 18 септември се проведе обществената поръчка за охрана на учебните заведения, домове за деца и Централния минерален плаж. Яви се само един кандидат - “Дага полис” ООД. Председател на комисията, на която предстои да вземе решение, е зам.-кметът Никола Вецов.

ЗИМА Две фирми кандидатстват в открития от общината конкурс за зимно поддържане на пътищата, който стартира на 19 септември под председателството на зам.-кмета Реджеп Ходжов. Състезават се ЕТ “Айредин - Ирин Еюпов” и ЕТ “Албена - Мустафа Узунова”.

БЛАГОДАРНОСТ Националното сдружение на общините в България и община Цар Калоян изпратиха благодарствено писмо до община Велинград. Благодарността е за проявената съдействие след наводненията в Цар Калоян на 6 и 7 август, когато община Велинград дари 100 стека минерална вода.

ПАМЕТНИЦИ На 18 септември войници от поделение в Пловдив почистиха няколко паметника във Велинград. Грижата за паметниците е по нареждане на министъра на отбраната, като за всеки район отговаря определено поделение.

ХУЛИГАНИ Трима хулигани останаха по няколко дни в ареста след решения на Районен съд Велинград. В неделя 21годишен шофьор на Форд Ескорт М. М. е вдигнал скандал с псувни и заплахи, за да осуети полицейска проверка. Първоначално е арестуван за 24 часа, а по решение на съда е оставен в ареста за още 3 денонощия. В сряда вечерта двамата братя Ш. и М. С., на 32 и 27 години, са предизвикали сбиване в дискотека във Велинград. Те са се спречкали с охранителите на заведението, а полицията е дошла да прекрати боя и ги е задържала. Съдът ги е оставил в ареста съответно за 3 и 7 денонощия.

КРАЖБИ През седмицата е извършена кражба в детската градина в Света Петка. Крадецът е задигнал хранителни продукти и кухненска посуда. От павилион във Велинград, на който е разбита витрината, са откраднати 190 лева. Друг крадец е влязъл през прозореца на ресторант и взел от касата 1157 лева. По случая се води дознание срещу 18-годишния З. В., който е арестуван за 24 часа.

ПОБОЙ Трима мъже в събота през нощта са разбили прозорец на входната врата и са нахлули в дома на 47-годишния Н. Н. във Велинград. Те са нанесли побой на собственика, който е приет в болницата. След няколко часа издирване полицаите са заловили Н.Б. на 41 г., С.Н. на 36 г. и Т.Т. на 36 г. Срещу тримата е заведено полицейско производство.

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


За да остане природа в България