Велинград - online - Имаме европейска шампионка по Кудо дайдо-джуко карате 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Имаме европейска шампионка по Кудо дайдо-джуко карате
Публикувано 2007-10-02 11:21:39 от Темпо

18-годишната велинградчанка Теодора Салагьорова спечели първата за България шампионска титла на Европейското първенство по Кудо дайдо-джуку карате. Състезанието се провежда за първи път, а негов домакин в столичната зала “Сиконко” на 29 септември беше Българската кудо федерация.
В българския национален отбор, който взе участие в Европейското първенство по Кудо дайдо-джуку карате, бяха включени двама каратеки от велинградския клуб “Бойни изкуства” с председател и треньор Николай Цинцев. Неговите очаквания, че велинградчани ще ес върнат с медали, се потвърдиха напълно: Теди спечели златното отличие при жените, а 22-годишният студент Димитър Василев се пребори за бронзов медал.
Самото участие на Европейско първенство е голямо нещо, а двата медала са огромен успех за велинградския клуб, каза Николай Цинцев пред в. “Темпо” след завръщането от София. Представянето на Теодора Салагьорова е впечатлило изключително много домакините на следващия европейски шампионат, който ще се проведе в Русия. От руската делегация са отправили директна покана към велинградската състезателка догодина да участва в Русия. Възхищението си са изказали и съдиите на шампионата от Япония - родината на Кудо дайдо-джуко карате.
Дни преди заминаването на двамата каратеки, Общинският съвет във Велинград се вслуша в повторната молба на клуб “Бойни изкуства” и гласува 1500 лева за участието в Европейското първенство. Общината ще отпусне обещаната сума най-рано през декември.
В следващия брой очаквайте среща с новата европейска шампионка Теодора Салагьорова и бронзовия медалист Димитър Василев.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай