Велинград - online - Дулев уволни Вецов 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Дулев уволни Вецов
Публикувано 2007-10-02 11:29:18 от Темпо

Ден преди да излезе в отпуск заради предизборната си кампания кметът Стоян Дулев уволни заместник-кмета Никола Вецов. Това се случи на 26 септември, а на 27 септември Никола Вецов поиска и получи правото да говори на сесията на Общинския съвет.
“Ще ми се по европейски да изляза от тази зала, но не и от политиката”, каза г-н Вецов и официално благодари на съветниците и на служителите в Общинска администрация за съвместната работа. Поиска извинение за понякога по-острия си тон. Отчете, че е направено не малко, но са допуснати и много грешки. Изрази огорчението си, че не му е било разрешено да се сбогува с екипа си и подчерта, че към Европа така не се върви. Като истински руски възпитаник, Никола Вецов завърши на руски с “Мы вернемся”: “Не искам да кажа, че ще се върна, но от днес виждате в мое лице политик”.
Изказването му провокира кмета Дулев, който също поиска думата. Той припомни на съветниците, че през 2005 г. е подписал с Общинския съвет споразумение за съвместна работа. Тогавашното мнозинство му предложило и за да има стиковка, той назначил Н. Вецов за свой заместник. На през последните месеци има ново мнозинство, кооето по всякакъв начин угажда на една определена личност (Фидел Беев - бел.ред.). Това ново мнозинство не работи в синхрон с администрацията, стопирани са важни решения. “Затова освободих вашия избранник Никола Вецов, а не защото се опасявам кой ще е временно изпълняващ длъжността кмет”, заяви Стоян Дулев и в знак на протест, че думата била дадена на Н. Вецов “в качеството му на страдалец”, напусна сесията. Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола