Велинград - online - 62 кандидати за 17 кметски места в района 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

62 кандидати за 17 кметски места в района
Публикувано 2007-10-02 11:32:18 от Темпо

На 28 октомври свой кмет ще избират 17 населени места в община Велинград, като общият брой на кандидатите е 62. Най-спокоен от тях е Мустафа Бутрев от ДПС, който е единственият претендент за кметското място в Бутрево и вече може да се счита за избран.
Сериозна изборна битка се очертава в Сърница, където кандидати за кмет са досегашният Шукри Якубов СДС, Мехмед Карамолла ДПС, Кемал Фере независим, Байрям Ахмед БП“Либерали”, Кемал Трампов НДПС, Ахмед Пехливан ОБТ. Не по-малко оспорвано ще е в Драгиново: Мильо Кепчелюв независим, Бисер Кафеджиев ДПС, Андрей Вранчев БДНИЕ, Цанко Влакнов БСП. В Света Петка ще мерят сили: Александър Бухов БЗНС, Джуна Тупева ЗНС, Али Тебер ДПС, Муса Мандраджи “Зелена партия”, Васил Кадьов “Ред, законност, справедливост”, Мехмед Мандраджиев ОБТ. Истински рекордьор е Грашево с 6 кандидат-кметове: Асен Мастев БЗНС, Димитър Доспатски независим, Муса Онбашиев ДПС, Михаил Алкеев ЗНС, Валентин Мечкарски БП “Либерали”, Венци Бошнаков ГЕРБ.
Шест са кандидатите и във Враненци. От по-малките кметства интересни сблъсъци се очертават в Горно Дъбево, Цветино, Юндола и Медени поляни, където ще спорят кандидати на ДПС и на Зелената партия. Срещу кандидат на ДПС в Кръстава играе ЗНС, в Пашово БЗНС, в Чолаково - “Ред, законност, справедливост”.
Многото кандидатури показват, че де факто за кметските постове и за гласове за съветници в много от селата сблъскват интересите си Ф. Беев, Ек. Каферинова, Г. Велев, Ст. Дулев. Значим за крайния резултат бюлетини ще очакват и от БСП, ОБТ и БП “Либерали”.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай