Велинград - online - Избираме кмет на Велинград измежду:Любимци 13 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

Избираме кмет на Велинград измежду:Любимци 13
Публикувано 2007-10-02 11:34:22 от Темпо

13 е окончателният брой на кандидатите за кмет на община Велинград, обявиха от Общинската избирателна комисия след приключване на регистрацията в 19 часа вечерта на 27 септември. На последните редовни избори през 2003 г. за кмет на общината участваха 15 човека. През последната седмица част от партийните централи най-после свалиха картите и регистрираха кандидатури. За кметския пост Демократи за силна България (ДСБ) кандидатират Капка Вачева, която е председател на местната структура и има зад гърба си сериозна партийна биография в СДС от първите години на демокрацията и един мандат като председател на Общински съвет - Велинград. Д-р Орце Орцев бе издигнат като кандидат на Отечествения блок на труда (ОБТ) - с тази регистрация на местните избори ще участва Партиятията на демократичния прогрес и благоденствие (виж стр. 2). Стойчо Ръджов е кандидатът за кмет, посочен от партия “Атака”. Движение за равноправен обществен модел (ДРОМ) излъчи като кандидат за кмет на общината младата Дружемира Чилева. Още една ромска партия се включва в борбата за кметския пост - от “Евророма” издигнаха досегашния общински съветник Стефан Асенов.
Двама от заявилите се като независими кандидати за кметове през последната седмица промениха регистрациите си и ще се явят като представители на партии. Досегашният кмет Стоян Дулев от независим стана кандидат на “Ред, законност и справедливост” - партията на Яне Янев, който през 2005 г. по собствения му израз “взе на концесия” кандидат-кмета Фидел Беев. Кандидатиралата се първоначално като независима Соня Чавдарова се пререгистрира като кандидат на Гражданското движение за нова България.
В битката за кметския пост остават и вече известните независимие кандидати: Костадин Тортев, Фидел Беев - с подкрепата на ДПС, Михаил Алексиев, Ангел Даскалов - с подкрепата на ГЕРБ, Виктор Дъвков, Иван Лебанов - с подкрепата на БСП.
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Тоника - Велинград , производтво на билков чай