Велинград - online - 5 медала за “Импулс” от Сърбия 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com
Вила "Julie" - Юндола


Вила "Марина ливада"

Минерали-М Велинград

Мебели от масив

За Велинград
· Начало
· Карта на Велинград
· История
· Обяви
· Снимки
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Casino PALMS


Techno Poker Club

5 медала за “Импулс” от Сърбия
Публикувано 2007-10-09 08:23:47 от Темпо

С три златни, един сребърен и един бронзов медал се завърнаха състезателите на Клуб по спортни танци “Импулс” от Откритото първенство на Сърбия, носещо точки за международната ранг листа, състояло се в края на септември. Най-добре се представиха Димитър Стефанин - Даниела Макнева, които в категорията на юноши младша възраст спечелиха два златни медала и в двете дисциплини: латино и стандартни танци. В по-горната категория Адриан Делчев и Иванка Георгиева завоюваха злато в стандартните танци и едно пето място в латино танците. Другите два медала за нашите представители бяха дело на Георги Ганев - Виктория Гаджева, които станаха втори в латино и трети в стандартните танци.
В категорията на група “Бейзик” (задължителен фигурен материал) Александър Каменов и Мария Глиндеман спечелиха първо и второ място, а Алекс Въгларов и Карина Делчева - първо и четвърто място.
На 6 октомври пък две наши двойки взеха участие на международния турнир, провел се в град Русе. Там също бяха спечелени медали за клуба, като те бяха дело на Атанас Пунев - Спасимира Даскалова, завоювали първо място в стандартни танци (клас В) и Александър Каменов - Мария Глиндеман, също станали първи, но в клас 13 С.
Пред велинградския клуб по спортни танци предстоят нови международни изпитания. Първото от тях ще бъде на 20 октомври (събота), когато осем наши двойки ще вземат участие на международен турнир в Румъния. Седмица по-късно ще имаме участие и на турнир в Скопие (Македония).
Темпо

 
Къща за гости Bumerang


SPA Hotel-Olympic

Линкове
Техно покер клуб
Колекция от Линкове
Български портал
Всичко за вашата сватба
BikeArea-Велинград
Ротари клуб Велинград
ЦДГ-"Детски Рай"
Архив с новини
Подаръци
Легла от масив

Недвижими имоти "Здравец"


Вила "Арония" - Юндола


Пречистване на отпадни води