Велинград - online - ГЛЕДНИ ТОЧКИ с Димитрина Късева:Кой основен проблем на общината трябва да решат 
Велинград - online
Всичко за Велинград
info@velingrad.com

Продава /наем офиси

Даралl EООД


За Велинград
· Начало
· История
· Стария Велинград
· Хотели
· Недвижими имоти
. Квартири във Велинград
· Ресторанти
· Фирми
· Мебели от Велинград
· Минерални извори
· Минерални бани
· Минерални басейни
· Културно наследство

Tuesday, September 11
· Започва строителството на нова детска градина в Драгиново
· Съединението, което ни прави горди българи
· Първа копка на зала-мечта в НПГГС „Христо Ботев“
· Кметът се извини за загражденията по време на концерта
· КРИМИ ХРОНИКА 11.09.18
· Ловно-рибарското дружество във Велинград уверено крачи през три века
· Търсят се над 20 учители
· Кой развя велинградски байряк на връх Монблан
· Малки обяви: 11.09.18
· Житейски път, достоен за пример
· “Звънче” стигна “До върха на планината” в Португалия
· Приз от „Пусть всегда будет солнце“
· Георги Сейменов сред най-бързите плувци-ветерани в Европа
· „Чепинец” се завърна на победния път
· ПОЩА: Велосипедисти сигнализират за дупки по пътя Дорково - Дъново
· Три дни летни ски на Юндола
Tuesday, September 04
· СЕДМИЧЕН ОБЕКТИВ 04.09.18
· Велинград отпразнува юбилеи и придобивки
· По статуята посрещат
· Финален щурм за ремонта на центъра

ГЛЕДНИ ТОЧКИ с Димитрина Късева:Кой основен проблем на общината трябва да решат
Публикувано 2007-10-09 08:42:45 от Темпо

Димка Алексиева:
Гледат си само властта, яденето и пиенето
От кой проблем да започна - от липсата на канализация, на асфалт, на контейнери за смет? Живея в Анезица и от години това са основните ни болки. В квартала има само една чешма и тя не е в ред. Навсякъде в града има контейнери, при нас има само на входа. Отпадъците не се изхвърлят редовно, а за улиците изобщо да не говорилм. Всички кандидати за кметове по избори идват и обещават и вода, и асфалт, а после забравят своите обещания и нещата си остават. Нямаме доверие на никой. Не вярам даже, че и представителите на ромските партии, ако участват в управлението, ще променят нещата. Всички обещават, а като спечелят гледат само властта, яденето и пиенето.

Капка Велибашева:
Крайно време е властимащите да работят със сърце
Всички проблеми на града са важни. Не мога да кажа, че един от тях е по-важен от друг. Като човек, който работи и в областта на туризма, смея да твърдя, че Велинград започва да се превръща в целогодишен курорт. Точно в това виждам и един сериозен проблем. Освен кафенета и ресторанти градът ни няма какво да предложи на гостите си. Няма как да задържим по-дълго интереса на туристите. Липсват атракции и различни анимации. Върху това си струва да се помисли и да се работи серизно. Новата местна власт трябва да потърси работещите в тази сфера и заедно с тях да изработи различни проекти за атракции и анимации. Ако политиците загърбят поне за малко интригите, клюките, омразата и противопоставянията си и погледнат с добро око на всички, ако прояват истински загрижено отношение към града и общината и ако приемат присърце своята работа, то тогава не само този, а всички проблеми може да се решат ефективно. Крайно време е властимащите да работят със сърце. Да проявяват разбиране, повече любов и топлина към хората, живеещи тук и да мислят не само за личните си интереси и облаги. Ежедневно се срещам и разговарям с много хора и почти всички са на мнение, че проблемите на града стоят нерешени не защото не мога да се решат, а защото няма желание от страна на тези наши ръководители това да се случи.

Кирил Байрактаров:
Все няма пари за улиците
Най- големият проблем за града са улиците. Пътищата изобщо не са каквито трябва да бъдат, дупките на места са огромни. Всички дават гаранции, че ще асфалтират, а се оказва, че все пари за улиците няма. Лоши улици, пътни настилки с дупки са срамна работа за един град. Аз винаги съм гласувал, ще гласувам и този път, но на обещания на кандидати не вярвам. Тези, които управляват, трябва да милеят за града и хората, иначе нищо няма да се получи.

От празни приказки файда няма Основните проблеми на Велинград не са тайна за никого. Може би няма смисъл те да се изброяват, защото под една или друга форма човек се сбълсква с тях ежедневно и дори да иска, няма как да ги забрави. Не ги забравят и политиците. Желанието им да решат тези проблеми избуява като бурен точно когато дойде време за избори. После тихомълком ситуацията се променя и приоритетите стават други. Това също вече не изненадва никого. Поредната предизборна кампания вече тече, но вместо да говорят по проблеми и идеи за евентуалното им решаване, нашите кандидати се опитват взаимно да се убеждават кой от кого е по-толерантен и как не използва компромати. От такива празни прикази файда няма. Нима желаещите да управляват града през следващите 4 години просто няма какво друго да кажат?! Сега е моментът да видим кой от тях предлага не голи обещания, а истински решения за многото проблеми на Велинград и общината.

 
SPA Hotel-Olympic

Недвижими имоти


Къща за гости Bumerang


Вашата реклама в Интернет
Изработване на реклама, ефективна рекламна стратегия , публикуване на вашата реклама в този сайт.
Тел. 0876521487

Минерали-М Велинград

Вила


Мебели от масив

Тоника - Велинград , производтво на билков чай